Reis Aanbod
Image default
Bedrijven

Waarom investeren in een photobooth voor jouw bruiloft?

Geïnspireerd door de oude photobooths – die vooral in de vorige eeuw ontstonden – is dit element nu een ruimte waar het bruidspaar en de gasten instant foto’s kunnen nemen. In duo, trio of zelfs alleen, het is mogelijk om leuke beelden te maken met verschillende accessoires.

Het afdrukproces is snel, want de foto’s worden in real time afgedrukt en de gasten ontvangen een prachtig aandenken aan het feest.

Photobooth voor bruiloft: Waarom zou ik er een huren?

Als je een gedenkwaardig feest wilt geven en uw gasten veel plezier wilt bezorgen, is het photobooth ongetwijfeld een van de beste keuzes. Gemakkelijk te gebruiken, volg gewoon enkele basisrichtlijnen om verbinding te maken en uw foto komt er perfect uit.

Naast dit gemak, sommen wij hieronder 3 redenen op waarom je in deze attractie zou moeten investeren. Kijk hier eens naar!

1. Gegarandeerd plezier voor iedereen

Wanneer je een photobooth huurt, zijn er accessoires en kleding beschikbaar die een speciaal tintje aan de foto’s geven. Voorwerpen zoals hoeden, borden met spreuken, glazen en zelfs kostuums maken van uw trouwfoto’s een speciaal en leuk moment.

Bovendien heeft het photobooth geen leeftijdsgrens. Baby’s, kinderen, jongeren, zelfs ouderen: iedereen kan meedoen en er plezier aan beleven!

2. Eeuwige herinneringen

We weten dat er veel manieren zijn om een huwelijksfeest vast te leggen – maar dat moment vastleggen met een photobooth en er een persoonlijk aandenken aan overhouden is nog beter!

Naast het creëren van een ruimte om scènes op een ontspannen manier te beleven en de gasten te vermaken tijdens het feest, dient de booth ook, om het feest en die momenten vast te leggen! En omdat je het resultaat ter plaatse kunt zien, kunt u, als je die vriend die was weggelaten niet leuk vindt of mist, het proces gemakkelijk herhalen.

3. Installatie overal in de partij

Het photobooth kan overal op het feest worden geïnstalleerd, ook in de buurt van de dansvloer. Het idee is dat het zichtbaar zal zijn voor al uw gasten. Aan de andere kant mag het booth de beweging van mensen niet hinderen.

Daarom moet de grootte worden gekozen in overeenstemming met de ruimte van de zaal. Als je twijfels hebt over de plaatsing of de grootte, vergeet dan niet met het ingehuurde bedrijf te praten en de beste plaats voor de montage van de apparatuur te bepalen.