Reis Aanbod
Image default
Bedrijven

Reizen met een Volkswagen camper

Reizen met een camper is hot! Steeds meer mensen ontdekken het gemak van het reizen met een camper en de kampeerbusjes zijn hierdoor momenteel niet aan te slepen. De vakantie begint eigenlijk al voor de deur. De camper inruimen met persoonlijke spullen, zoals kleding en toiletartikelen en je bent klaar om te vertrekken. De complete kampeeruitrusting zit er namelijk al in als je zo’n leuke vintage Volkswagen camper huurt. Je kunt dus onbezorgd op pad.

Een authentieke VW camper

Zodra je de straat uit rijdt begint de vakantie en wel op een hele originele manier. De authentieke VW T2 camper zal veel jaloerse blikken trekken. Rij de richting op die je wilt, terwijl je onderweg van het landschap geniet. Ben je het rijden even zat? Dan kun je op leuke plekken stoppen om iets te eten of te drinken, je hebt namelijk alles bij je. Zo kun je van camping naar camping trekken, of van camperplaats naar camperplaats. Juist doordat het reizen met de camper zo in trek is, komen er steeds meer leuke camperplaatsen met verschillende faciliteiten.

Onthaasten en genieten van de vrijheid

Reizen met deze retro camper is een ideale vakantie om te onthaasten. Geen gejakker op de snelwegen, maar gewoon genieten van de rust en de ruimte die er genoeg te vinden is op de andere wegen. Lekker naar het strand rijden of naar de bossen. Je kunt het zelfs nog combineren op één dag. Je vakantiehuisje heb je altijd bij je, dus er is geen gesleep met koffers van de ene naar de andere plek. Met deze leuke kampeerbusjes is het ook eenvoudig om bezienswaardigheden te bezoeken.

Huren voor een dag of langer

Met deze originele VW Westfalia oldtimer busjes uit de jaren zeventig laat je oude tijden herleven, maar geniet je in het hier en nu. Terwijl de motor snort ben je al aan het vakantie vieren, of je hem nu voor een dag huurt of voor een langere periode. Deze campers zijn geen lange afstandsrijders, maar dat hoeft ook niet. Nederland en zijn directe omgeving heeft tal van prachtige plekken wat ook nog eens heerlijke vakantiebestemmingen zijn.

Ga jij ook een Volkswagen camper huren?