Reis Aanbod
Image default
Banen en opleidingen

Bediende verkoper Bio-Planet Turnhout

De Groep Colruyt telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 bedrijven. Dit zijn niet alleen verschillende winkelpraktijken, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkend bedrijf, technische dienst … wat de groep tot een van de grootste privéwerkgevers van het land maakt. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarde waardeert. Daarom geloven we in en investeren we in onze medewerkers.

Functieomschrijving

Bio-Planet is geen gewone supermarkt: onze klanten willen bewust winkelen. Daarom is jouw kwalitatieve aanpak in de werkplaats essentieel: denk aan de juiste prijs, een vlotte kassaservice … Als medewerker geef je klanten ook deskundig advies over ons productgamma.

De verkoopmedewerkers van Bio-Planet voeren verschillende taken uit:

 • U kunt producten effectief in de schappen plaatsen om de producten zo redelijk en aantrekkelijk mogelijk aan klanten te presenteren. U kunt deze operatie ook snel binnen de deadline voltooien.
 • Je controleert de prijs en kwaliteit van het product en zorgt ervoor dat de inventaris klopt.
 • In de slagerij kun je klanten bedienen en je helpen bij de voorbereiding.
 • Je zorgt voor een vlotte en correcte afhandeling in het submagazijn.
 • Je maakt klanten vertrouwd met ons aanbod en alles draait om bewust consumeren. Is de klant bijvoorbeeld op zoek naar gluten- of suikervrije producten? Jij leidt de weg!

het belangrijkste? Welke taak u op dat moment ook uitvoert, deze klanten kunnen u aantrekken. Je belangrijkste doel is en blijft mensen informeren.

Je maakt deel uit van een nauw verbonden team en er is voldoende ruimte om je productkennis regelmatig bij te werken. Op deze manier kunt u altijd de nieuwigheid op de markt begrijpen en geleidelijk de nodige processen opzetten.

Profiel

 • Fancy supermarkt en slachthuis – je wilt in een supermarkt werken. Ook ben je heel blij om vleeswaren te gaan gebruiken in onze slagerij. Ervaring is niet vereist, door interne training kun je een echte vakman of een vrouw worden.
 • Klantgericht – Welke vragen u ook krijgt van klanten, u wilt dat ze vertrekken met het juiste product en een gevoel van tevredenheid. Verkoopervaring heeft de voorkeur.
 • In lijn met onze visie hoef je niet alles te weten over biologische landbouw, duurzaamheid of gezondheid, maar we hopen dat je erin geïnteresseerd bent en met plezier leert.
 • Flexibiliteit-klanten winkelen op verschillende tijdstippen. Weekendwerk en variabele werkroosters maken daarom deel uit van je leven. U begint op zijn vroegst om 7 uur ’s ochtends. Een werkdag eindigt uiterlijk om 19:45 uur (of vrijdag 20:15 uur).
 • In goede staat til je de dozen elke dag op, schikt de rekken opnieuw, bedient de kassa en rijdt enkele kilometers. Met een goede gezondheid verliep alles op rolletjes. Daarnaast werk je vaak onvoorspelbaar in de slagerij.
 • Samenwerking-teamwork in de supermarkt is noodzakelijk. Je bent een natuurlijke teamspeler: je merkt direct wanneer een collega hulp nodig heeft, en biedt hulp indien nodig.

Aanbod

Opleiding – Om onze klanten snel te kunnen blijven helpen, krijgt u regelmatig opleidingen over nieuwe producten en biologische voeding.

Teamgeest – je komt terecht in een team van medewerkers die ook gepassioneerd zijn door biologische voeding. Iedereen helpt elkaar op de werkvloer, verricht handarbeid en deelt productkennis en expertise.

Doorgroeimogelijkheden – wilt u zich in de loop van de tijd verder ontwikkelen? Natuurlijk kan je dat. Medewerkers die zich bewijzen, kunnen bijvoorbeeld doorgroeien tot assistent manager.

Extra voordelen – Naast salaris kunt u ook genieten van tal van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals winstdeling en hospitalisatieverzekering.


https://www.vindazo.be/vacatures/supermarkt.html