Reis Aanbod
Image default
Aanbiedingen

Vakanties voor de echte Griekenland liefhebber

De laatste jaren is Griekenland erg in trek bij de Nederlandse vakantieganger. Er is ook een hoog percentage zogenaamde “repeaters” die elk jaar terugkomen om op vakantie te gaan naar Griekenland. Daarbij kiezen ze vaak ook nog voor dezelfde bestemming. Het is wel begrijpelijk omdat je heel snel Griekse vrienden maakt door hun gastvrijheid. Toch is het zonde om niet eens verder te kijken en nog meer van Griekenland te gaan ontdekken.

Om inspiratie op te doen en te kijken wat er nog meer mogelijk is voor een Griekenland vakantie is er de  leuke website genaamd Yamas.nl. De echte Griekenland liefhebber weet wat dit betekend:
Proost op het mooie Griekse leven!

Je vindt er naast de populaire eilanden zoals Kreta, Rhodos, Corfu en Kos natuurlijk ook de meer kleinschalige eilanden als Karpathos, Samos, Lesbos, Skiathos en bijvoorbeeld Thassos. Allemaal met directe vluchten vanuit Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om op een thema te zoeken zoals wandelvakanties, culinaire vakanties, rondreizen, eiland hoppen en nog veel meer.

Wil jij het komende voorjaar, zomer of najaar ook naar Griekenland ? Kijk dan ook eens op Yamas.nl voor een gave Griekenland vakantie die bij jou past!

Voor meer info: Vakanties voor de echte Griekenland liefhebber