Reis Aanbod
Image default
Vervoer en transport

Een aangepaste auto kopen, leasen of huren

Bent u van plan om een aangepaste auto te kopen? Bekijk dan het aanbod op Mobility4All B.V.. Dit is namelijk een full-service bedrijf voor aangepaste voertuigen, zoals rolstoelbussen en rolstoelauto’s. Heeft u een auto gezien die u aanspreekt maar niet helemaal voldoet aan uw wensen? Bespreek uw behoeften en het hardwerkende team past het voertuig aan voor u. Heeft u een kleiner budget of heeft u het voertuig maar voor een aantal dagen nodig? Dan kunt u kiezen voor leasen of huren. Door een 9-persoonsbus met airco te huren kunt u gemakkelijk met uw familie, vrienden of team op pad. Dit is vooral geschikt voor kortdurende reizen. Bent u werkzaam bij een non-profitorganisatie, taxionderneming of zorginstelling en is uw budget niet toereikend? Bekijk dan de mogelijkheden van het leasen, want als u genoeg en de juiste sponsoring vindt, kunt u voor een lage prijs op pad.

Over dit full-service bedrijf

Mobility4All B.V. is een full-service bedrijf waar u uw aangepaste auto kunt kopen. Zij verzorgen de ombouw en aanpassingen van zelfrijd- en meerijdsituaties, onderhoud en reparatie aan iedere rolstoelauto of rolstoelbus. Ook voeren zijn apk-keuringen en LPK-keuringen: de rolstoellift periodieke keuring. De klant staat bij dit bedrijf altijd voorop en er wordt naar iedere wens en behoefte geluisterd. Geen vraag is hen te gek. Daarom zijn zij al meer dan 60 jaar een succesvol bedrijf met een hoge klanttevredenheid. Uw RDW-keuring en kentekenwijziging wordt geregeld en dit doen zij voor alle automerken.

U staat op nummer één

In een vrijblijvend adviesgesprek worden alle mogelijkheden met u besproken als u een aangepaste wilt kopen, leasen of huren. U zult ervaren dat u niet als nummertje wordt behandeld, maar als persoon. Wilt u vooraf het gesprek eerst kijken naar het aanbod en alle opties? Bekijk dan de website, zodat u direct een beter beeld krijgt van de mogelijkheden. U vindt daar ook video’s die u vertellen hoe Mobility4All B.V. werkt.

https://www.mobility4all.nl/