Reis Aanbod
Image default
Verenigingen

Een boottrailer kopen doe je bij Just Marine

Boot trailer Just Marine voor een lage prijs

Voor u het meer op kunt met uw boot is het natuurlijk verstandig om deze op een veilige en verantwoorde manier te laten vervoeren. Voor elk type boot is wel een geschikte boottrailer beschikbaar. Wij van Just Marine hebben een groot assortiment die u zowel online als in onze winkel kunt bekijken. Bij ons kunt u een boottrailer kopen voor een lage prijs met uiteraard de goede service die u van ons gewend bent.

Welk type is geschikt voor mij?

Elke soort boot vraagt weer om een andere boottrailer. Er zijn best veel dingen waar je op zal moeten letten. Boottrailers worden onder verdeeld in de motorboot trailer, de sloepboottrailer, de rib boottrailer en de rubberboot boottrailer.
De motorboottrailers zorgen voor veel meer dan alleen comfortabel vervoer, ze zorgen ook voor genoeg ondersteuning bij het in- en uit het water halen van de boot. De kans op beschadiging is gering bij het vervoeren van uw boot, op de geremde trailers zitten namelijk schokbrekers, roestvrij stalen kabels en remkabels die voor extra veiligheid zorgen. Deze uitvoeringen beschikken tevens over een lier met een liersteun, dit is erg handig ter ondersteuning van het in- en uit het water halen van uw motorboot.

Net als de motorboot trailer beschikt de sloeptrailer ook over kielrollen, kimrollen, boegsteunen een lier en de liersteunen. het vervoeren van een sloep vereist nog een aantal extra onderdelen op de trailer, zoals de boegsteun, opdraaibare beugels en een bandlier. Het vervoeren van uw type boot is nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt helaas de sloep niet vervoeren op een gewone motorboottrailer. Het onderschip is van de sloep is buitengewoon anders dan die van bijvoorbeeld een zeilboot.
De rubberboot trailer is ideaal als u een rubberboot veilig van A naar B wilt vervoeren.

Ten slotte hebben we volop keuze voor de rib boottrailers. Deze ‘stijve opblaasboten’ moeten veilig te water kunnen gaan zonder dat je verlichting uit hoeft te zetten, ook is het belangrijk dat er genoeg bagage in kan blijven zitten zodat er geen zorgen gemaakt hoeft te worden over het verplaatsen van spullen. Het is verstandig om van te voren te kijken welke u nodig heeft. Er zijn namelijk kleine trailers geschikt voor 230 kg max. en grote trailers die wel tot bijna 3000 kg kunnen houden. Een heel verschil dus.

Elk type trailer is geschikt voor andere afmetingen en een ander gewicht. Het is dus goed om jezelf in te lezen voordat je een aankoop plaatst.
Kom gerust eens virtueel bij ons langs en we voorzien je van de beste tips en tricks op het gebied van boottrailers. Komt u er niet uit, of heeft u vragen? Twijfel dan niet om ons contact met ons op te nemen via de telefoon of per mail.

https://www.justmarine.nl/boottrailers.html