Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Waar het gewone buitengewoon wordt bij de Leistert

Er is een plek in het hart van Limburg waar je even kunt ontsnappen aan de alledaagse drukte en weer kunt opladen. Deze plek is de Leistert, een vakantiebestemming die de schoonheid van het eenvoudige leven viert. Hier wordt het gewone buitengewoon, de tijd vertraagt en elke dag wordt een kans om nieuwe, onvergetelijke herinneringen te creëren. Het geheim van de Leistert ligt in de perfecte mix van comfort, avontuur en pure ontspanning. 

Ruimte voor iedereen in een 12 persoons vakantiehuis 

Een van de hoogtepunten van de Leistert is de mogelijkheid om een 12 persoons vakantiehuis te huren. Deze vakantiehuizen zijn speciaal ontworpen om grote gezinnen of groepen vrienden te accommoderen. Je hebt meer dan genoeg ruimte voor iedereen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je elkaar in de weg loopt. Met hun volledig uitgeruste keuken kun je de heerlijkste maaltijden bereiden en de comfortabele bedden zorgen ervoor dat je elke ochtend fris en uitgerust wakker wordt. De ruime woonkamer is de ideale plek om samen te komen voor spelletjesavonden of gewoon om te genieten van elkaars gezelschap. 

Ontdek de magie van de Leistert 

Wat de Leistert zo bijzonder maakt, gaat verder dan de comfortabele accommodaties. Het is een magische wereld vol met mogelijkheden voor avontuur en ontspanning. Zo kun je genieten van het subtropische zwemparadijs, een fiets huren om de omringende bossen te verkennen of simpelweg relaxen op het terras van je vakantiehuisje. Elk moment bij de Leistert is een kans om iets nieuws te ervaren en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

https://www.leistert.nl/reisgezelschap/12-personen