Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Vakantiepark Nederland vlakbij attractiepark Slagharen

Vakantiepark Nederland, PonyparkCity bezoeken

Ik heb net een weekend achter de rug in het beste vakantiepark Nederland, dit land kent geen betere. Dat is althans de mening van Zoover. Dit bedrijf reikte in 2009, 2010, 2011 en 2012 de prestigieuze award voor het beste vakantiepark uit aan PonyparkCity. In dit park staan kinderen, pony’s en attracties centraal. Toen ik dit hoorde van een goede collega, ben ik direct gaan kijken op het internet. Na deze zoektocht boekten mijn vrouw en ik meteen een weekendje weg voor onze familie. Toen de kinderen het hoorden hebben ze direct twee nachten niet kunnen slapen, gelukkig vetrokken we daarna naar het vakantiepark. Nederland is wellicht het enige land dat een dergelijk prachtig concept kan brengen.

Vakantiepark Nederland: pony’s, attractiepark Slagharen en Lucky Luke

Aan het begin van de herfstvakantie bezochten we het park. Naast de gebruikelijke activiteiten waren er veel dingen te doen op het park. We bezochten een show met een clown, onze pony deed mee aan miss pony verkiezing, en we ontmoetten Lucky Luke. Fantastische dingen, maar de kinderen leefden zich pas echt uit in het Attractiepark Slagharen. Dit attractiepark zit inbegrepen bij het weekendje, de entree is volkomen gratis. De kinderen renden een hele middag rond in het park, ze bezochten achtbanen, het reuzenrad en de botsauto’s. In de avond waren ze moe, maar wilden ze toch nog een ritje maken op de huispony. Elke vakantiewoning heeft een eigen Shetland pony. Het is een prachtig vakantiepark. Nederland biedt geen betere optie voor kinderen.

Unieke vakantiewoningen

Na drie dagen moesten we weer naar huis. De kinderen wilden geen afscheid nemen van de pony, de attracties en Lucky Luke, maar ze moesten wel. We hebben we ze moeten beloven dat we volgende jaar wederom op bezoek gaan bij dit unieke vakantiepark. Nederland heeft geen leuker vakantiepark.

Voor meer info : Vakantiepark Nederland vlakbij attractiepark Slagharen

Gerelateerde artikelen

Vakantie aanbiedingen voor u verzameld

Kom je weer in Nederland wonen? Hier moet je aan denken!

Vakantiehuis Frankrijk