Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Vakantie in het warme Platja d’Aro Spanje

Heb je nu echt zin in een vakantie in een warm land als Spanje? Dan is de plaats Platja d’Aro een goede optie om te bekijken. Platja d’Aro is een stadje in het noordoosten van Spanje, net boven Barcelona. Het is een plaatsje vol met toerisme en recreatie. Het is namelijk een van de bekendste plaatsen aan de Costa Brava. Dat is ook niet zo gek, want er is zoveel te doen. Voor jong maar ook voor oud. Het plaatsje wordt ook niet voor niets gouden strand genoemd. Dat komt vooral door de ruige, maar mooie kustlijn in de badplaats.

Voor jong en oud geschikt

Of je nu met een groep vrienden op vakantie gaat, of lekker met zijn tweeën op een gepensioneerde leeftijd. Er is altijd wel wat te doen in het mooie plaatsje in Spanje. Er zijn veel verschillende faciliteiten in de badplaats. Er zijn veel leuke winkels en een gezellige centrum vol met discotheken en gezellige cafeetjes. Ga je nu op vakantie met een gezin met wat jongere kinderen? Dan zijn er ook hele leuke zwembaden. Of als je meer een natuurmens bent, dan zijn er ook mooie bossen rond de stad om door te wandelen.

Meer een avonturier op vakantie

Als je meer een avonturier bent op vakantie en je niet graag stil zit maar de buurt wil verkennen. Is er in Platja d’Aro veel te doen. Voor gezinnen is het bijvoorbeeld leuk om naar de kermis te gaan. Als je meer van het shoppen bent kan je ook naar de tal leuke winkels in het stadje gaan. Ook zijn er leuke cafeetjes om lekker uit te gaan met een groep vrienden en er een gezellige vakantie van te maken. Zo is er altijd wel iets te doen en hoef je je niet te vervelen in dit mooie stadje langs de kust. Waar wacht je dan op?