Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Kindercampings

Weet je nou wat zo mooi is aan kamperen? Er zijn zó veel vormen van kamperen dat iedereen wel wat van zijn of haar gading kan vinden. De die-hard avonturier trekt het liefst met zijn tent, slaapmat en andere spullen in zijn rugzak de wereld rond. De ander vind het prima om een weekje in een kleine bungalowtent op de camping te staan. Weer iemand wil wel genieten van het buitenleven, maar snakt ook naar comfort. Voor hen is glamping (luxe kamperen) een uitkomst. En ook als je met de kinderen op vakantie gaat kun je alle kanten op.

Een groot aantal campings heeft zich namelijk gespecialiseerd in gezinnen. Een deel daarvan richt zich echt op de jongere kinderen. Deze kindercampings zijn te vinden op Visitoost.nl.

Wat zijn kindercampings?

Kindvriendelijke campings, of kindercampings, zijn ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Kies voor een van de kindercampings in Overijssel als je geen zin hebt in een lange autorit met verveelde kinderen die op de achterbank ruzie maken. Je bent er snel en ontdekt dan een camping die een veilige omgeving biedt. Hier maken je kinderen snel vriendjes en vriendinnetjes om urenlang te spelen. Ze hebben hier alle ruimte, bijvoorbeeld op de grote grasvelden, in de leuke speeltuinen en in het zwembad.

De meeste kindercampings bieden ook een uitgebreid programma aan activiteiten. Onder deskundige begeleiding beleven je kinderen allerlei avonturen, waardoor jullie even wat tijd voor jezelf hebben. Eindelijk even ontspannen. Lees een goed boek, geniet van een kop koffie, of maak samen een wandelingetje.

En na zo’n dag vol avontuur slapen de kinderen als een roosje, waardoor jullie ’s avonds lekker naar het terras kunnen, of gewoon naar de sterren kunnen kijken.

Uitgebreid aanbod aan kindercampings

In Overijssel vind je een breed scala aan kindercampings. Wat dacht je van een boerencamping. Hier mogen de kinderen meehelpen op de boerderij. Lekker eieren rapen, de koeien melken en de dieren voeren. Of een van de kindercampings met een (indoor) speeltuin of overdekt zwembad. En wat dacht je van een bowlingbaan? Dat is altijd een succes!

Je vindt het allemaal, handig gerangschikt, op https://www.visitoost.nl/overnachten/overnachten-overijssel/kindercampings/. Dus bezoek de site en boek je volgende weekendje weg, de meivakantie of de zomervakantie direct.