Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Kies voor Vallei Campers als u graag de vrijheid geniet

Rijden in een camper Ede Vallei Campers is de beste manier om een nieuw gebied te verkennen. Er zijn zeker voordelen verbonden aan een verblijf in een hotel bij het verkennen, maar een camper kan nog beter zijn. Het is eigenlijk een hotelkamer op wielen! 

Dankzij Vallei Campers minder geld kwijt

Een camper huren via Vallei Campers is dé manier om minder geld uit te geven aan ‘slechts’ een slaapplek. Hoe dat zit? Hotelkamers kunnen, vooral in toeristische tijden, erg duur zijn. Tenzij je op zakenreis bent, is een hotelkamer in wezen een plek om gewoon te douchen en te slapen. De meeste mensen geven niet veel geld uit om ergens anders te gaan zitten in een hotelkamer. Voordat ik me zwaar ging bezighouden met de levensstijl die hoort bij het camperleven, had ik een hekel aan het boeken van hotelkamers. Ik kon er gewoon niet tegen om zoveel geld te betalen voor een plek om eigenlijk alleen maar te slapen. Helaas kan het vinden van een fatsoenlijke hotelkamer in het hoogseizoen flink in de papieren lopen. Daarom had ik altijd zin in het boeken van een echt goedkope hotelkamer, maar het is moeilijk om een beslissing te nemen als reviews erg negatief zijn.

Rij verder en verken meer

Wanneer je van reizen houdt en in een hotelkamer verblijft, ben je beperkt tot een afstand die je in staat stelt om tegen het einde van de dag terug te keren naar je hotelkamer. Tenzij je een andere hotelkamer boekt, wat meer transacties en een specifieke planning vraagt. Met een camper heb je je bed altijd bij je. Bijna alle steden hebben een of meer campings. Plus, je verkenningen tijdens je vakanties zullen avontuurlijker zijn als je niet binnen een bepaalde straal van je hotelkamer hoeft te blijven. Je zult veel meer kunnen ontdekken tijdens je vakantie en de mogelijkheid hebben om spontaner te zijn.

Koken waar en wanneer je maar wilt

Misschien ben je meer een zuinige reiziger zoals ik. Uit eten gaan voor elke maaltijd kan echt flink wat kosten als je op vakantie bent. Een typische hotelkamer heeft misschien een mini-koelkast en een magnetron, maar een groot aantal campers heeft een koelkast en een of ander kooktoestel.

Stel je voor dat je een paar hamburgers staat te bakken terwijl je naar de zonsondergang kijkt, in plaats van in een restaurant te zitten met 50 andere mensen aan de kant van de snelweg. Je maaltijden kunnen zo weinig of zo veel kosten als je zelf wilt als je een camper huurt.

Neem zeker eens contact op met de professionals van Vallei Campers om de vele mogelijkheden te bespreken.