Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Formule 1 hotel, wat is het?

Ieder jaar opnieuw reizen heel veel mensen op weg naar hun vakantiebestemming door Frankrijk of Duitsland. Omdat lang niet iedereen het ziet zitten om de volledige rit in één keer te rijden wordt er doorgaans voor gekozen om één of meerdere tussenstops te houden, al dan niet in combinatie met een overnachting. Wanneer u dan zo voordelig mogelijk wenst te overnachten kunt u er voor kiezen om een Formule 1 hotel te boeken. Deze F1 hotel keten staat er om bekend bijzonder voordelig te zijn terwijl u toch kunt genieten van een dak boven uw hoofd en een lekker bed om in te slapen. In dit artikel geven we u graag aan wat u allemaal kunt verwachten van uw overnachting in een Formule 1 hotel in Frankrijk of Duitsland.

Concept Formule1 hotel Frankrijk
Het concept van een Formule 1 hotel is eigenlijk erg eenvoudig. De hotelketen richt zich immers in het bijzonder op mensen die op weg naar hun vakantiebestemming tussendoor even willen uitrusten, maar daar niet teveel geld voor willen betalen. De lage overnachtingsprijs die u in een dergelijk hotel dient te betalen wordt mogelijk gemaakt door bijvoorbeeld het ontbreken van sanitaire voorzieningen op de kamer. U zult merken dat de kamers erg klein zijn en dat ze alleen zijn voorzien van een bed en wat extra faciliteiten. Wanneer u zich een douche wenst te nemen of naar het toilet wenst te gaan, bent u verplicht om een beroep te doen op de gemeenschappelijke toiletten en douches die zich op de gang bevinden.

Formule 1 hotel Duitsland, niet voor iedereen
Het gebrek aan sanitaire voorzieningen op de kamer is voor sommige mensen een belangrijk gemis. Hoewel het net deze beperkingen zijn die er voor zorgen dat u er zo voordelig kunt overnachten kan het bepaalde mensen ook afschrikken. Vind u echter dat het ontbreken van sanitaire voorzieningen op de kamer geen gemis zijn en wilt u gewoon tegen een zo laag mogelijke kostprijs overnachten, dan is een Formule 1 hotel in Duitsland voor u ongetwijfeld een interessante keuze.

Voor meer info : Formule 1 hotel, wat is het?