Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Cultuur, natuur en ontspanning; dat vind je op de camping in Slovenië

Snak jij ook zo naar een fijne vakantie? Maar wil je een keer wat anders dan je vaste vakantieland? Denk dan eens aan Slovenië. Slovenië begint in rap tempo steeds populairder te worden als vakantieland. Het land heeft ook zó veel te bieden! Slovenië is trots op haar tradities, heeft een rijke cultuur en een natuurlijke schoonheid die je nog zelden tegenkomt.

Slovenië, dat pas sinds 1991 een zelfstandig land is, behoorde eerder bij Joegoslavië en Oostenrijk. Vooral met het laatste land is nog een duidelijke band zichtbaar. Het noorden van Slovenië doet met haar ruige bergen en prachtige meren ook sterk denken aan Oostenrijk. Het Bled-meer is wellicht het bekendste meer van dit geweldige vakantieland.

Vanaf de camping ontdek je het allemaal

Als je Slovenië in al haar facetten wilt ervaren, doe je er goed aan een verblijf te boeken op één van de betere campings die Slovenië rijk is. Vanaf de camping kun je het land prima verkennen. Zo snuif je de ene dag de cultuur op in Ljuljana, lig je de volgende dag aan het strand in Izola en wandel je de volgende dag langs klaterende watervallen door de groene bossen.

Met een gerust hart op pad

Bij www.glampings.nl weten we dat je een vakantie boekt omdat je wilt ontspannen. Daarom maken we je het zo makkelijk mogelijk een camping in Slovenië te boeken. Wij hebben alvast bekeken of de campings de moeite waard zijn. Alleen de campings die uitstekende faciliteiten bieden én fijne luxe kampeeraccommodaties weten een plekje op onze overzichtspagina van campings in Slovenië te veroveren. Boek één camping voor je hele vakantie, of plan een rondreis waarbij je verschillende campings aan doet. Hoe jij je vakantie in Slovenië ook voor je ziet, wij zorgen dat je met een gerust hart op vakantie kunt.