Reis Aanbod
Image default
Vakantie

Camping Drenthe

Mooie camping Drenthe

Wilt u dit jaar eens iets anders doen dan andere jaren? Wilt u deze keer geen vliegreis maken, maar gewoon lekker de zomermaanden vieren in eigen land. Ga dan eens op zoek naar een leuke camping. Drenthe beschikt over talloze fantastische campings. U kunt er in deze provincie echt heel veel vinden. Maar wilt u alleen uw zomervakantie doorbrengen op een kindvriendelijke camping? Drenthe kent vele kampeerterreinen, maar alleen op De Berken worden uw kinderen ook goed vermaakt door het animatieteam. Als u geen omkijken meer hebt naar uw kroost omdat ze de tijd van hun leven beleven, dan kunt u rustig voor de tent zitten met een goed boek. Wij snappen maar al te goed dat u heel wat verwacht van een camping. Drenthe biedt ook prachtige bossen, alwaar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. En als u dan weer op het kampeerterrein komt, dan bent u van alle gemakken voorzien. www.campingdeberken.nl heeft onder andere:

 • nette sanitaire voorzieningen
 • een wasserette
 • gratis Wi-Fi
 • een bibliotheek
 • diverse speeltuinen
 • warme broodjes
 • een campingwinkeltje
 • en nog veel meer

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel op onze camping. Drenthe is van alle markten thuis en biedt naast de mooie bossen ook schitterende heidevelden, leuke meertjes om in te zwemmen, en nog veel meer. Klinkt dit u als muziek in de oren, maar wilt u eerst graag nog even wat meer lezen over onze camping, Drenthe wat beter verkennen en van de hoed en de rand weten? Neem dan even contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook onze mooie brochure aanvragen. Daarin vindt u allerlei nuttige informatie. Dus bent u op zoek naar de leukste camping? Drenthe is dit jaar uw vakantiebestemming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schroom niet om contact met ons op te nemen en alle vragen te stellen die u wilt stellen. Onze vriendelijke en gespecialiseerde medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag precies hoe de vork in de steel zit op onze camping. Drenthe heet u welkom!

Zoekt u een kindvriendelijke camping? Drenthe heeft ‘t!

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan. Bij De Berken bent u namelijk een stuk beter af. Bovendien is de onze ook nog eens een heel voordelige camping. Drenthe kent diverse dure kampeerplaatsen, waarvoor u soms erg diep in de buidel moet tasten. En zeg nou zelf, daar zit u toch helemaal niet op te wachten? Wilt u ook geen dief zijn van uw eigen portemonnee en toch profiteren van een geweldige tijd op een fantastische camping? Drenthe maakt het mogelijk. Het is een feit dat veel mensen graag willen genieten van rust, groen, ruimte, natuur en ontspanning. Laat De Berken nou net de plek zijn waar dit allemaal heel goed mogelijk is. Dus ziet u dit ook wel zitten? Bent u ook wel toe aan een ontspannen vakantie, waarbij uw kinderen goed vermaakt worden door een animatieteam dat elke dag voor ze klaar staat om allerlei leuke activiteiten met ze te gaan doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u bang dat u erg veel geld kwijt bent aan zo’n camping? Drenthe is in sommige opzichten een dure provincie, dus die vrees is niet zo vreemd. Toch bent u bij De Berken altijd voordelig uit, omdat wij er helemaal niet van houden om u te veel te laten betalen. Wij snappen namelijk best dat u niet te diep in de buidel wilt tasten voor een kampeervakantie. Wilt u graag wat meer lezen over dit onderwerp? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Op het moment van het schrijven van deze tekst is het nog februari. Dit is precies een handig tijdstip om een goede vakantiebestemming voor deze zomer uit te kiezen. Ook is het aan te raden om alvast op zoek te gaan naar een leuke camping. Drenthe is uw bestemming? Hier wilt u graag gaan kamperen? Kom dan naar De Berken en u zult verrast worden door onze prachtige kampeerplek die van alle gemakken voorzien is. U kunt te allen tijde gebruik maken van uitgebreide sanitaire voorzieningen op de camping. Drenthe is bovendien en prachtige provincie om er lekker op uit te trekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • lila kleurende heidevelden
 • schitterende bossen
 • vennetjes om in te zwemmen
 • pittoreske dorpjes
 • gezellige steden om te gaan shoppen
 • het activiteitenprogramma op onze speciale kindvriendelijke camping

Drenthe heeft het allemaal! Dit oord heeft nog nooit iemand teleurgesteld. Dus ook u zult beslist geen spijt krijgen van uw keuze voor deze mooie provincie. Hebt u nog niet zo vaak gekampeerd en wilt u graag naar een goed toegankelijke camping? Drenthe is de regio bij uitstek om heerlijk te kamperen. Het is hier altijd rustig en toch is er genoeg te doen. Dat is een feit. Twijfel dus niet langer en stuur ons vandaag nog een reserveringsaanvraag toe. Wilt u eerst graag wat meer informatie hebben, voordat u een definitieve keuze maakt? Neem dan even contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want dan weet u sneller waar u aan toe bent. Ook bent u dan verzekerd van een mooi kampeerplekje. Laat dus snel iets van u horen!

Voor meer info : Camping Drenthe

Gerelateerde artikelen

Formule 1 hotel, wat is het?

Kindercampings

Wonen in de Costa Blanca