Veilig op vakantie met de camper

De vakantie staat alweer bijna voor de deur en dit jaar heb jij besloten om niet met het vliegtuig naar een zonnige, zuidelijke vakantiebestemming te vertrekken. Nee, jij gaat aankomende zomer toeren met een camper door onze buurlanden. België en Duitsland, maar ook Frankrijk en Luxemburg staan op de uitgestippelde route. Daarnaast heb je alvast een lijst opgesteld met alle benodigde campingartikelen en heb je je verdiept in de verkeersregels in de verschillende landen. Waar de stoplichten in het ene land namelijk van groen in oranje en in rood veranderen, springen de stoplichten ook in omgekeerde volgorde weer aan. Verder is het de eerste keer dat jij je in een camper bevindt, waardoor je al snel opmerkt dat je last hebt van een dode hoek en beperkt zicht. Zou hier een geschikte zichtoplossing voor bestaan?

Veilig de weg op met een achteruitrijcamera

Eén van de meest effectieve zichtoplossingen voor bestuurders van grote voertuigen is de achteruitrijcamera of achteruitrijcamera set. Onder grote voertuigen worden onder andere vrachtwagens, campers, bestelbussen, vuilniswagens, landbouwvoertuigen en ambulances verstaan. Deze voertuigen creëren namelijk een dode hoek en maken het de bestuurder bovendien lastig om inhalende auto’s op te merken door het beperkte zicht als gevolg van de enorme afmetingen. Een achteruitrijcamera set kopen kan daarom de ideale oplossing vormen voor deze zichtproblematiek, omdat het meer zicht geeft op deze dode hoek. Hierdoor vallen inhalende auto’s sneller op, kan er eenvoudiger ingeparkeerd worden en wordt het invoegen niet bemoeilijkt door beperkt zicht. Ideaal, niet?

Waar bestel ik mijn achteruitrijcamera?

Wie interesse heeft in de achteruitrijcamera als effectieve zichtoplossing, is bij Van Zwitserland aan het juiste adres. De keuze is reuze, want Van Zwitserland biedt diverse achteruitrijcamera’s met nachtzicht en water- en schokbestendige varianten. Neem dus vooral een kijkje in de webshop voor meer informatie over alle modellen.

Voor meer info : Veilig op vakantie met de camper

Kom je weer in Nederland wonen? Hier moet je aan denken!

Heb je in de afgelopen jaren een uitstapje naar het buitenland gemaakt? Heb je bijvoorbeeld jarenlang in het buitenland gewerkt? Dan heb je ongetwijfeld een hoop mooie avonturen mogen beleven. De kans is echter ook aanwezig dat je continu naar Nederland verlangd hebt. Ben je daarom van plan om binnenkort weer in Nederland te gaan wonen? Dan is het zaak om enkele dingen op voorhand te regelen.

Woning regelen

Heb je nog een woning in Nederland? Zo ja, dan heb je het prima voor elkaar. Je hoeft dan immers niet op zoek naar een nieuwe woonplek. Heb je nog geen woning in Nederland? Dan is het zaak om zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een geschikte woning. Mogelijk kun je via via een woning huren, maar mogelijk kun je via Funda ook al woningen in Nederland bekijken.

Autoverzekering

Neem je vanuit het buitenland een auto mee naar ons land? Dat is mogelijk, maar je moet wel deze auto verzekeren. Je moet hierbij minimaal een WA-autoverzekering afsluiten, maar je kunt ook voor een aanvullende autoverzekering kiezen. Bij onder meer Voogd en Voogd heb je de keus uit meerdere soorten autoverzekeringen.

Zorgverzekering

Ook ben je verplicht om weer een zorgverzekering in ons land af te sluiten. Ook hierbij geldt weer dat je uit heel veel verzekeringsmaatschappijen kunt kiezen. Zet alle verzekeringsmaatschappijen voor jezelf op een rijtje en bepaal aan welke zorg je écht behoefte hebt. Je kunt de basiszorgverzekering namelijk ook nog aanvullen met aanvullende pakketten.

Werk/school

Als je weer terug naar Nederland gaat, wil je mogelijk direct weer aan het werk gaan. Start daarom tijdig met solliciteren en schrijf eventueel oud werkgevers aan. Mogelijk kun je op die manier snel aan een baan komen.

Heb je in het buitenland kinderen gekregen? Dan moet je voor jouw kinderen uiteraard ook een school in ons land uit gaan kiezen. Hoe je de beste school kunt kiezen? Dat hangt af van jouw eigen voorkeuren, maar ook van de leeftijd van jouw kind(eren). Probeer jouw kind(eren) in ieder geval zoveel mogelijk bij de zoektocht naar de beste school te betrekken!

Een citytrip naar een nog niet zo bekende stad.

Ken jij de hoofdstad van Slowakije al? Heb je stiekem geen idee waar het ligt? Heel begrijpelijk, maar dus tijd voor een heerlijke  Bartislava vakantie. Bratislava is de hoofdstad van Slowakije en niet nog niet zo bekend onder de stedentrips. Het is echter een stad waar veel te beleven en te ontdekken valt. Wij bieden georganiseerde reizen naar deze stad. Het beste weer tref je tussen april en september. Het is er niet super warm, maar je kan genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Ben jij meer de kerstmarkt bezoeker, van november tot het begin van januari zijn er verschillende kerstmarkten die je kan bezoeken. Belangrijk punt; het is koud, heel koud dus vergeet je muts niet!

Voordelen van Bratislava.

Doordat Bratislava een nog vrij onbekende stad is, heb je hier geen massale bezoekersaantallen. Je moet nergens eeuwig in de rij staan en in de leuke straatjes van de stad word je niet om ver gelopen. Door dat er nog vrij weinig toeristen zijn, zijn de prijzen ook laag. Bratislava is leuk om als doorreis locatie te bezoeken, maar ook voor meerdere dagen die niet al te duur zijn is dit een leuke stad. De stad is relatief klein, toch heeft het een paar verrassende aspecten. Het operagebouw, een concertgebouw en een bijzonder brug.

Een combinatie van stad en groen.

Wanneer je op de euromunt in Slowakije kijkt, heb je hem al gezien. De witte burcht, deze is gebouwd op een heuvel en het meeste bezochte monument van Bratislava. Ben je niet zo geïnteresseerd in het oude gebouw zelf, het uitzicht vanaf dit punt is er 1 om naar huis te schrijven.

Wil je op het gemakje door de stad slenteren, dit is in het autovrije oude stadscentrum ook een mogelijkheid. In de stad vind je veel kleine winkeltjes en gezellige cafeetjes. Ben nu wel toe aan rust? Naast de stad is er ook een groen gedeelte in Bratislava. Te voet of met de fiets is de omgeving langs de Donau zeker de moeite om te verkennen. Even uitrusten kan je dan ook perfect op 1 van de Donaustrandjes.

 

Kies voor Vallei Campers als u graag de vrijheid geniet

Rijden in een camper Ede Vallei Campers is de beste manier om een nieuw gebied te verkennen. Er zijn zeker voordelen verbonden aan een verblijf in een hotel bij het verkennen, maar een camper kan nog beter zijn. Het is eigenlijk een hotelkamer op wielen! 

Dankzij Vallei Campers minder geld kwijt

Een camper huren via Vallei Campers is dé manier om minder geld uit te geven aan ‘slechts’ een slaapplek. Hoe dat zit? Hotelkamers kunnen, vooral in toeristische tijden, erg duur zijn. Tenzij je op zakenreis bent, is een hotelkamer in wezen een plek om gewoon te douchen en te slapen. De meeste mensen geven niet veel geld uit om ergens anders te gaan zitten in een hotelkamer. Voordat ik me zwaar ging bezighouden met de levensstijl die hoort bij het camperleven, had ik een hekel aan het boeken van hotelkamers. Ik kon er gewoon niet tegen om zoveel geld te betalen voor een plek om eigenlijk alleen maar te slapen. Helaas kan het vinden van een fatsoenlijke hotelkamer in het hoogseizoen flink in de papieren lopen. Daarom had ik altijd zin in het boeken van een echt goedkope hotelkamer, maar het is moeilijk om een beslissing te nemen als reviews erg negatief zijn.

Rij verder en verken meer

Wanneer je van reizen houdt en in een hotelkamer verblijft, ben je beperkt tot een afstand die je in staat stelt om tegen het einde van de dag terug te keren naar je hotelkamer. Tenzij je een andere hotelkamer boekt, wat meer transacties en een specifieke planning vraagt. Met een camper heb je je bed altijd bij je. Bijna alle steden hebben een of meer campings. Plus, je verkenningen tijdens je vakanties zullen avontuurlijker zijn als je niet binnen een bepaalde straal van je hotelkamer hoeft te blijven. Je zult veel meer kunnen ontdekken tijdens je vakantie en de mogelijkheid hebben om spontaner te zijn.

Koken waar en wanneer je maar wilt

Misschien ben je meer een zuinige reiziger zoals ik. Uit eten gaan voor elke maaltijd kan echt flink wat kosten als je op vakantie bent. Een typische hotelkamer heeft misschien een mini-koelkast en een magnetron, maar een groot aantal campers heeft een koelkast en een of ander kooktoestel.

Stel je voor dat je een paar hamburgers staat te bakken terwijl je naar de zonsondergang kijkt, in plaats van in een restaurant te zitten met 50 andere mensen aan de kant van de snelweg. Je maaltijden kunnen zo weinig of zo veel kosten als je zelf wilt als je een camper huurt.

Neem zeker eens contact op met de professionals van Vallei Campers om de vele mogelijkheden te bespreken.

Op de motor in Oostenrijk rondrijden

Vind je het ook zo lekker om op de motor op vakantie te gaan? Dan is een goede motor in Oostenrijk wellicht wel een idee om te gaan besturen tijdens een vakantie of een weekendje weg. Je kunt gemakkelijk met de motor door de bergen heen rijden en de mooiste plekken ontdekken die het land je te bieden heeft. Denk niet alleen aan de vele bergend ie hier te vinden zijn, maar ook de mooie landschappen waar je in kunt verdwalen en waar je lekker van de natuur kunt gaan genieten. Het fijne aan het op vakantie gaan op een motor in Oostenrijk, is dat je alle vrijheid hebt om te gaan en te staan waar je maar wil. Je kunt op sommige plekken wellicht met een auto niet komen, maar met een motor in Oostenrijk kan je al veel meer kanten op. 

Google Maps

De vakanties op een motor in Oostenrijk zijn heel bekend en daarom zijn er in dit land ook veel plekken te vinden waar je met de motor doorheen kunt rijden. Er zijn zelfs meerdere motorroutes aangelegd waar je mee aan de slag kunt om die te gaan volgen. Deze kan je bijvoorbeeld downloaden via een app waar je de route kunt volgen via Google Maps of de Kaarten app op je telefoon, maar je kunt uiteraard ook een ouderwetse kaart kopen en daar de route die je wilt gaan rijden uitstippelen. Wat er ook vaak gebeurt is dat er wordt gereden middels een eigen instinct. Waar je heen wil daar rijd je gewoon naar toe. 

Mogelijkheden

Ben je ook van plan om met een motor in Oostenrijk te gaan toeren? Kijk dan eens op de website om te kijken naar de eventuele mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken en waar jij dan ook behoefte aan hebt. Wellicht zit er al een leuke route tussen die goed bij jouw wensen aansluit.

 

Een vakantie om nooit te vergeten in de Ardennen

Wil je een onvergetelijke vakantie in de Ardennen beleven? Huur een vakantiehuis op ardennenhuishuren.nl. Het vakantiehuis dat op de website staat ligt in de Belgische Ardennen in Bertogne. Het vakantiehuisje is anders dan andere huisjes. De ligging aan een beekje maakt dit vakantiehuis uniek, want niet veel vakantiehuisjes in de Ardennen zijn gelegen aan een beekje. Vaak staan vakantiehuisjes langs een drukke weg of is de ligging niet mooi.    

Huurprijzen van het huisje

De huurprijzen zijn afhankelijk van de maand en duur van de boeking. In het hoogseizoen zijn de prijzen vanaf €495 voor een week. In het laagseizoen zijn de tarieven een stuk lager, namelijk €335. 

Corona: kan er nog gehuurd worden?

Ja, dat kan. Het is nog steeds mogelijk om te huren. Wel raden wij aan om de Nederlandse website van buitenlandse zaken in de gaten te houden. Indien je België niet meer mag inreizen, dan kun je de boeking kosteloos annuleren. Het bedrag zal in dat geval teruggestort worden. Maar zolang je België nog in mag reizen, gaan wij er vanuit dat de vakantie door gaat.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan door in het menu op ardennenhuishuren.nl het kopje reserveren te klikken. Vervolgens kom je op de reserveringspagina. Hier kun je contactgegevens van jezelf in het contactformulier invullen en versturen. Houdt wel rekening dat de gewenste reserveringsdata niet altijd beschikbaar is. De beschikbaarheid van het vakantiehuis kun je controleren door in het menu op beschikbaarheid te klikken.  

Wat zijn de aankomst en vertrek tijden?

Op de dag van aankomst kun je het vakantiehuis vanaf 14.00 uur betreden. Op de dag van vertrek dien je het vakantiehuis vóór 20.00 uur te hebben verlaten. Is je vertrek dag op vrijdag? Dan dien je het huis vóór 14.00 uur te hebben verlaten, zodat wij het huis nog op tijd kunnen schoonmaken voor de volgende gasten.

Een leuk weekendje weg naar de Ardennen

Ga je een gezellig weekendje weg naar de Ardennen? Dan wil je natuurlijk ook vertoeven in een gezellige woning waar je lekker de haard kunt aansteken in de winter en in de zomer een plons kunt nemen in het gezamenlijke vakantiepark zwembad of in een privé zwembad, optioneel. Je kunt gaan voor een weekend waar je volledig in de actie staat. Dat betekent mountainbiken, hiken en mooie andere wandelingen maken door de bossen. Je kunt daar roeien, raften, kanoën, bomen klimmen en andere spellen doen. Het is een omgeving waar van alles mogelijk is en dat maakt het weekendje weg naar de Ardennen nou ook zo leuk. Je kunt het namelijk helemaal zelf inrichten naar eigen wens en idee, zodat iedereen het naar zijn zin heeft. 

Spa of fietsen

Ga je bijvoorbeeld een weekendje weg naar de Ardennen met het gezin, dan kan bijvoorbeeld de ene persoon naar de spa gaan en de andere persoon gaat misschien liever een stuk fietsen. Voor ieder is er wat wils als je kiest voor een weekendje weg naar de Ardennen. De huizen kan je allemaal vinden op deze website er zijn diverse huizen te huur. Denk aan een woning waar je van alle gemakken voorzien bent en wat lijkt op een mini hotel, tot aan een standaard woning, waar je een bed en een keuken hebt, omdat je toch niet veel in de woning aanwezig bent. Waar je ook behoefte aan hebt, je vindt het hier allemaal op de site. 

Voordeel

Wat het voordeel is aan al deze huizen die je kunt boeken voor een weekendje weg naar de Ardennen, is dat ze allemaal een privé gebied hebben en je niet echt in het zicht van de anderen woningen staat. Daarnaast kan je wel gebruik maken van alle gezamenlijke faciliteiten. Zo sla je twee vliegen in een klap en kan je weekend maar snel gaan beginnen!

 

De groepsreizen naar Praag zijn erg divers

Ben je van plan om samen met een groep een reis te gaan doen? Denk dan eens aan een van de gezellige groepsreizen naar Praag die worden aangeboden. Misschien heb je de stad al eens bezocht en weet je wat voor een fantastische stad het is, maar wanneer je hier nog nooit bent geweest is het zeker een aanrader om hier heen te gaan. Je zal je ogen uitkijken in deze stad en je weet niet wat je meemaakt wanneer je hier door heen loopt. Om jou ook zo’n bijzondere ervaring te geven worden er meerdere soorten groepsreizen naar Praag aangeboden om je samen met een groep helemaal te gaan vermaken. De originele en ook nog eens betaalbare groepsreizen naar Praag die worden aangeboden hebben allemaal heel leuke programma’s waar je bijna niet omheen kunt. 

Je ogen uitkijken

Je wilt al gelijk het vliegtuig instappen wanneer je de pakketten van de groepsreizen naar Praag aan het bekijken bent. Alle pakketten hebben andere activiteiten en je kunt samen met de groep bepalen wat voor soort reis er goed bij jullie past. Willen jullie bijvoorbeeld een actieve reis of zijn jullie meer van het opsnuiven van cultuur? Het is allemaal mogelijk wanneer je gaat kijken voor de groepsreizen naar Praag. Er is een pakket dat wordt aangeboden waar je bijvoorbeeld kunt gaan raften door de rivier die door de stad heen loopt. Een heel bijzondere ervaring om een keer mee te maken. 

Pakketten

Ben je niet zo van het varen in een wilde boot door een rivier? Geen probleem, want er zijn nog een tal aan andere groepsreizen naar Praag te vinden waar er zeker een van tussen zit die wel goed bij je past. Kies bijvoorbeeld voor een reis waar je gaat paintballen, een puzzeltocht doet door de stad of waar je je op glad ijs gaat begeven door curling te spelen. Een relaxte vakantie in een wellness vakantiehuis in de Ardennen

Ben je van plan een weekje een weekend of een midweek naar de Ardennen te vertrekken? Dan is een goede wellness vakantiehuis in de Ardennen een ideale plaats om deze tijd te gaan doorbrengen. Je hebt misschien wel behoefte aan een heerlijk ontspannen vakantie en dat kan je ook zeker gebruiken. Door een wellness vakantiehuis in de Ardennen maak je daar zeker gebruik van. De rust hoef je niet eens meer op te zoeken, want het zit al in de woning die je hebt gehuurd. Je kunt hier lekker baden en genieten van alle luxe en rustgevenede elementen die de woning te beden heeft. Een tijdje in de sauna vertoeven of een duik nemen in het zwembad zijn een van de faciliteiten die hierbij aanwezig zijn. Je wilt er dan toch even tussenuit, maar hebt niet direct zin om hier een heel ver stuk te gaan rijden. Een wellness vakantiehuis in de Ardennen is dan de perfecte manier om er toch even tussenuit te kunnen zijn. 

Levensgenieter

Je bent een echte genieter van het leven en hebt behoefte aan een vakantie waarbij je kunt doen wat je wil, waar je tot rust komt en waar je kunt genieten van een mooie omgeving. Een wellness vakantiehuis in de Ardennen is een manier om deze combinatie te kunnen maken. Het huren van een wellness vakantiehuis in de Ardennen brengt je in een zeker paradijs waar je veel luxe zult ervaren. Je bent ook nog eens redelijk dichtbij huis, waardoor je maar een aantal uurtjes in de auto hoeft te zitten om hiervan te kunnen gaan genieten. 

Reizen

Je hoeft voor de meeste van een wellness vakantiehuis in de Ardennen niet meer dan 300 kilometer te reizen, maar je bent er toch even uit. Eerst even relaxen en je poriën laten verbeteren in de sauna en dan lekker even baden in de jacuzzi die in de buitenlucht staat. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren.


Vier uw vakantie in Paramaribo

Iedereen is er weleens aan toe. Een vakantie in binnen- of buitenland. Meestal is de eerste vraag die bij ons opkomt, wanneer we op vakantie willen, ‘waar gaan we naartoe’. Denkt u eens aan de hoofdstad van Suriname, Paramaribo voor heerlijke vakantie. Een stad om vakantie te vieren voor jong en oud.

De suites en appartementen van vakantie Paramaribo

Onze accommodatie beschikt over verschillende verblijven waardoor er altijd iets is dat aansluit bij uw wensen.

Onze suites en appartementen bij vakantie Paramaribo zijn geheel ingericht en beschikken over comfortabele bedden, airconditioning, radio, televisie, kluisje, dressoir en kitchenette. Bovendien zijn ze voorzien van een eigen toilet en douche met zowel warm als koud water.

Naast suites en appartementen kunt u bij ons ook een aparte slaapkamer boeken, welke gegarandeerd voorzien is van airconditioning en wastafel.

Bij vakantie Paramaribo wordt het ontbijt elke ochtend geserveerd in onze sfeervolle tuin, er is gratis wifi, parkeerplek er en is speciaal voor onze gasten een verkoelend zwembad met terras en ligstoelen. 

De omgeving

Vakantie Paramaribo is gevestigd in een koloniaal herenhuis. Deze werd gebouwd omstreeks 1870, is geheel gerenoveerd en gevestigd te midden van andere koloniale gebouwen, kantoren, ministeries en winkels.

Paramaribo is door de centrale ligging een perfecte uitvalsbasis voor leuke activiteiten. Bovendien is de temperatuur het gehele jaar vrij constant gelegen tussen de 24 en 36 graden Celsius, wat vele mensen erg waarderen. De stad ligt maar zo’n 10 kilometer verwijderd van de Atlantische Oceaan, welke absoluut de moeite waard is om tijdens uw vakantie te bezoeken. Een stadstoer per fiets is ook erg leuk. Omdat er in Paramaribo verschillende bevolkingsgroepen met uiteenlopende religies wonen, komt u tijdens de toer onder andere langs prachtige kathedralen, moskeeën en tempels.

Maar u kunt bij activiteiten ook denken aan een theater, restaurant, gokplaats of bijvoorbeeld een eethuis.

Kortom, bij vakantie Paramaribo geniet u van een vakantie voor jong en oud!