Reis Aanbod
Image default
Toerisme

Gekleurde container voor een gezellige uitstraling!

Vaker is het te zien. Een container met een saaie kleur. Heb je zin in wat nieuws, iets wat vrij weinig voor komt? Dan heeft zelfbouwcontainer de perfecte oplossing voor jou! Er worden materiaalcontainers in kleur aangeboden! De kleuren die aangeboden worden zijn zowel geel, rood, groen en nog veel meer! Deze containers bestaan uit 6 panelen die makkelijk in en uit elkaar gezet kunnen worden. Als we het hebben over makkelijk gaat het om circa 10 minuten. Hiervoor zijn er wel minimaal twee mensen nodig om de opslagcontainer in elkaar te zetten.

Hoe werkt een gekleurde container.

Een gekleurde container bestaat uit meerdere delen. De 6 delen waaruit deze gekleurde container bestaat zijn de 4 wanden, 1 plafond en natuurlijk 1 vloer. Het voordeel van deze gekleurde container is dat deze zeer gemakkelijk in elkaar te zetten is. wanneer u de container in elkaar wilt zetten heeft u geen gereedschap nodig. Dit zorgt ervoor dat u de container ten alle tijden in elkaar kan zetten maar ook uit elkaar kan halen. Het in elkaar zetten van de container wordt gedaan via een schuif systeem. Bij het in elkaar zetten van de gekleurde container begin je met de vloer daarna schuif je iedere wand een voor een in de vloer. De wanden zullen ook in elkaar geschoven moet worden en dan met een pinnetje vastgezet worden. Een ander voordeel van de container is omdat deze opslagcontainer bestaat uit meerdere onderdelen kunt u de materiaalcontainer gemakkelijk verplaatsen naar de locatie waar deze container geplaatst moet worden. Voor het verplaatsen hoeft u dan geen heftruck of kraan te gebruiken, maar kunt u gewoon met simpele spierkracht de container op de juiste plek zetten. Ook wanneer u door een smalle gang of opening moet is deze demontabele container ideaal. Ondanks dat deze container makkelijk te verplaatsen is met mankracht is het ook mogelijk om deze container te verplaatsen met een heftruck wanneer u gebruik maakt van de heftruckkokers of wanneer u een kraan tot uw beschikking heeft kunt u de container ook optillen aan de hijsogen.

Gekleurde container als schuur.

Een van de mogelijkheden van deze demontabele container is de container gebruiken als schuur. Deze gekleurde container is ideaal voor het gebruiken als schuur omdat deze container bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Ook kunt u de juiste kleur kiezen zodat de schuur helemaal bij de tuin past, maar waarom heeft u nou een schuur nodig. Punt 1 het is super handig voor bijvoorbeeld het achter slot en grendel zetten van bijvoorbeeld barbecues, fietsen en tuingereedschap. Punt 2 is het bewaren van spullen om tegen regen denk dan bijvoorbeeld aan tuinkussens en verhuisdozen.

Niet alleen kleuren, maar ook verschillende maten.

 

Het woord gekleurde container veroorzaakt vast verwarring. Bij het woord container wordt vaak gedacht aan een grote opslagkluis. Dit kan kloppen, maar er moet niet vergeten worden dat gekleurde containers samen met alle andere containers op maat besteld kunnen worden! Zo is er een gekleurde container van 10ft, maar ook kleiner. Mocht er nu een kleine nodig zijn voor een kleine tuin of voortuin, dan is dat ook verkrijgbaar! Natuurlijk zijn deze containers niet alleen voor in de tuin of voortuin! Deze kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals het opslaan van meubelen, gereedschap etc.

 

Mooi prijsje voor een gekleurde container.

Hoe zit het dan met de kosten denk je. Zelfbouwcontainer biedt de laagste prijzen aan! Dit komt doordat de gekleurde containers demontabel zijn. Hierdoor zijn ze makkelijk te monteren en demonteren. De opslagcontainer bestaat uit 6 panelen die gemakkelijk op de aanhangwagen kunnen. Dit is natuurlijk voordeliger voor de klant, omdat de transportkosten sterk dalen. Het in elkaar zetten van de gekleurde container is ook zo gedaan! Een kleine container is namelijk al in 10 minuten in elkaar gezet (video). Waar er eigenlijk voor betaald wordt is de gekleurde opslagcontainer zelf en de lage transportkosten.

Huren is ook een optie.

 

Een gekleurde container kopen is natuurlijk een grote stap. Wilt u de container liever huren? Dan is dit ook mogelijk. Wanneer worden containers gehuurd wordt er vaak gevraagd? Op het moment dat containers op korte termijn nodig zijn, is het vaak wel voordeliger voor de klant om een container te huren. De gekleurde containers zijn net zoals de niet gekleurde containers vanaf 6 maanden te huur. Wilt u langer dan een jaar huren, dan zou u contact op kunnen nemen met zelfbouwcontainer! De voordelen hiervan is dat er geen zorgen meer zijn over de verkoop van uw gekleurde container. De opslagcontainer wordt aan het einde van uw huurperiode weer netjes gedemonteerd en meegenomen. Ook zullen de kosten meevallen, omdat u niet meer een groot bedrag in een keer betaald.

Gekleurde container voor mij!

Geïnteresseerd in een gekleurde opslagcontainer? Dan is het nu tijd om contact op te nemen! Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen. Zo kunt u mailen naar info@zelfbouwcontainer.nl , bellen naar 085 – 0685590 of kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek. U krijgt gegarandeerd bij ons de laagste prijsgarantie op elke zee -en opslagcontainer! En niet te vergeten, u krijgt ook een jaar lang gratis anti-roest garantie!