Het projectmatig technisch beheer

Projectmatig technisch beheer en dagelijks technisch beheer verschillen nogal veel van elkaar. In de onderhoudsplanning van een complex staat altijd precies beschreven welk onderdeel van het complex op welk moment moet worden onderhouden. In sommige complexen zal er een dagelijks technisch beheer noodzakelijk zijn om het complex in een uitstekende staat te laten verkeren. Denk hierbij aan grote gebouwen van bedrijven of hotels. Het gebouw waar dit in bevestigd zit is toch eigenlijk het verkoopplaatje. De technische dienst zorgt dag in en dag uit ervoor dat de gebouwen in een uitmuntende staat zullen verkeren. Bij het projectmatig technisch beheer zal er zoals het woord al beschrijft projectmatig onderhoud plaatsvinden aan de gebouwen. Er zal niet continue werkzaamheden worden uitgevoerd om alles in perfecte conditie te laten verkeren. De onderhoudswerkzaamheden zullen begeleid worden van het begin tot aan het eind. Er wordt kritisch gekeken naar de noodzaak van de werkzaamheden. Daarbij zal er ook oog zijn voor het slim en voordelig combineren van alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Vele bedrijven, waar Laan35 één van is, is bekend met grotere en complexe vraagstukken. Denk hierbij aan een situatie waar er asbest verwijderd moet worden of de renovatie van woningen. Het zijn niet altijd alleen maar grotere werkzaamheden, maar het kunnen ook kleinere projecten zijn, zoals eventuele schilderwerkzaamheden aan de voor- of achtergeveld van verticaal gesplitste panden. Het projectmatig technisch beheer zal de werkzaamheden als een project aanpakken, waarbij er rekening gehouden zal worden met het volledig, praktisch en georganiseerd laten verlopen, waarbij de overlast minimaal zal zijn. De regie zal je uit handen geven aan het externe bedrijf dat alle werkzaamheden zal regelen. Dit geeft jezelf meer ruimte om je bezig te houden met andere werkzaamheden waardoor de werkzaamheden zo efficient mogelijk zullen verlopen. Dit kun je zien als een win – win situatie waar zoveel mogelijk gedaan kan worden in een korte tijd.

Voor meer info : Het projectmatig technisch beheer

Surfvakantie in Zuidlaren

Een surfvakantie is een vakantie waar je veel in gaat surfen. Of je gaat naar een vakantiehuisje vlak bij het strand of een meer en gaat zo elke dag het water op te surfen. Het is zelfs misschien mogelijk om een water dichte tas aan je surfplank vast te maken en zo van de ene naar de andere plek proberen te surfen dit zou ook een surfvakantie kunnen zijn.

Windsurfen is een watersport die wordt beoefend met behulp van een plank en een zeil. Dit kan ook beoefent worden tijdesn een surfvakantie. Het zeil wordt vast gemaakt aan de plank waardoor deze niet los kan gaan en jij op de plank kan gaan staan en door de wind naar voren kan worden verplaatst. Om te kunnen sturen met surfen heb je een giek nodig, deze zit vast aan het zeil hier houd je je handen aan vast. Om het surfen gemakkelijker te maken kun je trapeze lijnen aan de giek vast maken en zelf een trapeze dragen onder het surfen kan je jezelf inhaken aan de trapeze lijnen zo is het zeil minder zwaar en houd je het zeil niet alleen met je armen vast maar eigenlijk met je hele lichaamsgewicht.

Op surfvakantie als kamp

Een surfvakantie kan ook een kamp zijn waar je bijvoorbeeld een hele week blijft logeren en zo het surfen leert. Voor het windsurfen heb je verschillende onderdelen nodig. Je hebt een plank nodig, het belangrijkste aan de plank is het volume en het drijfvermogen. Hoe meer drijfvermogen hoe stabieler de plank is. Daarnaast heb je een zeil nodig om naar voren te kunnen bewegen. De zeilgrote is afhankelijk van het type weer waar je het liefst mee surft, je lichaamsgewicht, de surfvaardigheden en de discipline wat je surft. De mast en giek heb je nodig om he zeil strak te laten staan, de mast wordt met een mastvoet vast gemaakt aan de surfplank, de giek wordt vast gemaakt aan de mast hier houd je je handen als je aan het surfen bent. Ook gebruik je accessoires bij het surfen. De surfer heeft een wetsuit nodig om de warmte te kunnen bewaren en ter bescherming van het lichaam. Ook handschoenen zijn geen overbodige luxe deze beschermen je handen bij het optrekken van het zeil. Een trapeze om het lichter te maken. Sommige windsurfers hebben ook een GPS bij zich om hun snelheid en afstand te meten die zij dan afgelegd hebben met het surfen.

Voor meer info : Surfvakantie in Zuidlaren

De redenen voor een wintersportvakantie

Het is de laatste dag van de zomervakantie, vanavond moet je alweer terug naar Nederland. Op dit moment lig je nog op een strandbedje met een cocktail in je handen, na de lange en drukke werkweken ben je weer tot rust gekomen. De koffers zijn al ingepakt en je geniet van de laatste uren om daarna met de bus opgehaald te worden en het vliegtuig terug naar Nederland te nemen. Op dit moment denk je aan een nieuwe vakantie, de zomervakantie is een gewoonte maar de volgende vakantie wil je kennis maken met een wintersportvakantie. Een wintersportvakantie is namelijk voor iedereen weg gelegd, dus ook voor het gezin of een vriendengroep. Wat veel mensen niet weten is dat je naast het skiën of snowboarden nog vele andere activiteiten heb bij een wintersportvakantie.

Er is geen beter vakantie dan een wintersport Oostenrijk, een piste op grote hoogte afdalen is een voorbeeld daar van. Met de skilift ga je naar het topje van een berg en het afdalen begint, onderweg kom je een aantal barretjes en restaurants tegen waar de gezelligheid optimaal is. Je bent sportief bezig, er is veel zon en je geniet van de vrije natuur. Oostenrijk staat bekend om haar landschap en dalen dat een schitterend beeld is, bij het afdalen van de bergen is het zo stil dat je het sneeuwt onder de ski’s hoort schuiven. Veel mensen vragen zich af of dit niet op een moment gaat vervelen, integendeel want door het grote aanbod van de verschillende pistes is het iedere keer een nieuwe ervaring. 

Eerder is beschreven dat er nog vele andere activiteiten zijn te doen, zoals een wandeling door de bergen en dalen, rodelen, Apre skiën en bezienswaardigheden. Een wintersportvakantie Oostenrijk is nooit om te vergeten, de mensen gaan niet voor niets ieder jaar op een wintersportvakantie.

Voor meer info : De redenen voor een wintersportvakantie