Yamaha waverunner: de beste waterscooters

Yamaha waterscooters

Voor de allround watersport liefhebber is er maar één merk dat uitsteekt boven de andere als het gaat om waterscooters en dat is Yamaha! Want wie kent de gerespecteerde Waverunner modellen niet? De waverunner waterscooters hebben een hoge reputatie als het gaat om betrouwbaarheid, prestaties en wendbaarheid. Niet zomaar natuurlijk, want ze zijn gebouwd op basis van jarenlange ervaring. Yamaha ia altijd toonaangevend geweest met innovaties in design en techniek. Er is niemand die hier aan kan tippen!


http://www.youtube.com/watch?v=8aeUIQLsYds

Yamaha Superjet | Nóg een legende

Natuurlijk doet Yamaha ook actief mee met wedstrijden op hoog niveau. Hiervoor stellen zijn hun SuperJet serie ter beschikking. Een waterscooter gemaakt voor één ding; pure snelheid! De ingenieurs van Yamaha hebben zich weer overtroffen. De superkrachtige tweetakmotor accelereert in een mum van feit naar hoge snelheden. En dank een speciaal slank en zeer licht ontwerp, is de groots mogelijke wendbaarheid geen probleem. Tegenstanders hebben geen kans wanneer jij de binnenbocht scherper kunt induiken dan de concurrentie. En aan de ergonomie is ook gedacht, door o.a. de stuur op een natuurlijke positie te plaatsen zodat de bestuurder naar voren kan leunen voor maximale gevoel van controle.

Intelligentie technieken in de waverunner

Over high-tech gesproken. De Yamaha waverunners bevatten de nieuwste intelligentie technieken die de waterscooter super veilig en betrouwbaar maken. Het revolutionaire RiDE™-besturingssysteem is bijvoorbeeld uniek voor Yamaha waverunners. Hierdoor zijn de waterscooter zeer wendbaar. Verder hebben de waverunner modellen Cruise-Assist, elektronische achteruit functie, en TDE (Thrust Directional Enhancement Control). Dit in combinatie met de krachtige SVHO-motor maakt iedere waverunner de meest begeerlijke waerscooter van dit moment.

Watersport liefhebbers kiezen Sportboat Store Hengelo

Ook een watersport liefhebber in hart en nieren? Dan is er maar één plaats in Nederland waar je moet zijn en dat is Sportboat Store hengelo. Met de grootste watersport showroom in Nederland ervaar je hier de nieuwste en mooiste watersport producten die er op de markt zijn. Van luxe sportboten en rubberboten tot waterscooters en onderdelen, onderhoud en boot winterstalling voor elk type boot.

Exclusief dealer van Cobalt – De Nr1 van Europa

Sportboat Store is tevens exclusief dealer van Cobalt. Cobalt sportboten behoren tot de top op het gebied van luxe en comfort. Vergelijkbaar met de bekende Searay, maar dan daadwerkelijk écht 100% USA quality! Elk boot wordt volledig ontwerpen én geproduceerd in de Verenigde Staten.

Sportboat Store heeft in 2018 de Award in handen ontvangen van Cobalt als de best presterende Cobalt dealer in heel Europa. Dankzij een uitstekende service en dienstverlening behoren wij tot de top op het gebied van watersport. Kom daarom gerust langs in onze prachtige showroom in Hengelo voor een kennismaking. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag en de koffie staat altijd klaar.

 

Voor meer info : Yamaha waverunner: de beste waterscooters

Het projectmatig technisch beheer

Projectmatig technisch beheer en dagelijks technisch beheer verschillen nogal veel van elkaar. In de onderhoudsplanning van een complex staat altijd precies beschreven welk onderdeel van het complex op welk moment moet worden onderhouden. In sommige complexen zal er een dagelijks technisch beheer noodzakelijk zijn om het complex in een uitstekende staat te laten verkeren. Denk hierbij aan grote gebouwen van bedrijven of hotels. Het gebouw waar dit in bevestigd zit is toch eigenlijk het verkoopplaatje. De technische dienst zorgt dag in en dag uit ervoor dat de gebouwen in een uitmuntende staat zullen verkeren. Bij het projectmatig technisch beheer zal er zoals het woord al beschrijft projectmatig onderhoud plaatsvinden aan de gebouwen. Er zal niet continue werkzaamheden worden uitgevoerd om alles in perfecte conditie te laten verkeren. De onderhoudswerkzaamheden zullen begeleid worden van het begin tot aan het eind. Er wordt kritisch gekeken naar de noodzaak van de werkzaamheden. Daarbij zal er ook oog zijn voor het slim en voordelig combineren van alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Vele bedrijven, waar Laan35 één van is, is bekend met grotere en complexe vraagstukken. Denk hierbij aan een situatie waar er asbest verwijderd moet worden of de renovatie van woningen. Het zijn niet altijd alleen maar grotere werkzaamheden, maar het kunnen ook kleinere projecten zijn, zoals eventuele schilderwerkzaamheden aan de voor- of achtergeveld van verticaal gesplitste panden. Het projectmatig technisch beheer zal de werkzaamheden als een project aanpakken, waarbij er rekening gehouden zal worden met het volledig, praktisch en georganiseerd laten verlopen, waarbij de overlast minimaal zal zijn. De regie zal je uit handen geven aan het externe bedrijf dat alle werkzaamheden zal regelen. Dit geeft jezelf meer ruimte om je bezig te houden met andere werkzaamheden waardoor de werkzaamheden zo efficient mogelijk zullen verlopen. Dit kun je zien als een win – win situatie waar zoveel mogelijk gedaan kan worden in een korte tijd.

Voor meer info : Het projectmatig technisch beheer

De redenen voor een wintersportvakantie

Het is de laatste dag van de zomervakantie, vanavond moet je alweer terug naar Nederland. Op dit moment lig je nog op een strandbedje met een cocktail in je handen, na de lange en drukke werkweken ben je weer tot rust gekomen. De koffers zijn al ingepakt en je geniet van de laatste uren om daarna met de bus opgehaald te worden en het vliegtuig terug naar Nederland te nemen. Op dit moment denk je aan een nieuwe vakantie, de zomervakantie is een gewoonte maar de volgende vakantie wil je kennis maken met een wintersportvakantie. Een wintersportvakantie is namelijk voor iedereen weg gelegd, dus ook voor het gezin of een vriendengroep. Wat veel mensen niet weten is dat je naast het skiën of snowboarden nog vele andere activiteiten heb bij een wintersportvakantie.

Er is geen beter vakantie dan een wintersport Oostenrijk, een piste op grote hoogte afdalen is een voorbeeld daar van. Met de skilift ga je naar het topje van een berg en het afdalen begint, onderweg kom je een aantal barretjes en restaurants tegen waar de gezelligheid optimaal is. Je bent sportief bezig, er is veel zon en je geniet van de vrije natuur. Oostenrijk staat bekend om haar landschap en dalen dat een schitterend beeld is, bij het afdalen van de bergen is het zo stil dat je het sneeuwt onder de ski’s hoort schuiven. Veel mensen vragen zich af of dit niet op een moment gaat vervelen, integendeel want door het grote aanbod van de verschillende pistes is het iedere keer een nieuwe ervaring. 

Eerder is beschreven dat er nog vele andere activiteiten zijn te doen, zoals een wandeling door de bergen en dalen, rodelen, Apre skiën en bezienswaardigheden. Een wintersportvakantie Oostenrijk is nooit om te vergeten, de mensen gaan niet voor niets ieder jaar op een wintersportvakantie.

Voor meer info : De redenen voor een wintersportvakantie