Reis Aanbod
Image default
Relatie

Bijzondere trouwlocatie op de Veluwe!

Trouwplannen? Kies voor een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe! 
Bereid jullie huwelijksdag goed voor!

Stellen die op of nabij de Veluwe wonen en plannen hebben om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen, willen dat moment natuurlijk goed voorbereiden. Trouwen doe je als het goed is maar één keer en daarom wil je er een ongelofelijk feest maken. Naast een fraaie trouwpak en elegante bruidsjurk, een oldtimer of juist luxe auto als trouwwagen en blinkende trouwringen, is een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe onmisbaar voor een geslaagd trouwfeest. Qua trouwplekken is er op de Veluwe veel mogelijk. Maar wat is er mooier dan jouw mooiste dag te beleven op een rustieke boerderij? Midden in de Veluwse natuurpracht, met vrienden, familieleden en bekenden? Bij ons kan het, op een van de mooiste trouwaccommodaties op de Veluwe, dicht bij Ermelo.

Een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe
Wat is er zo speciaal aan onze trouwboerderij op de Veluwe? Heel simpel: deze bijzondere trouwlocatie op de Veluwe is van alle gemakken voorzien om er een voor jullie onvergetelijke dag (en nacht) van te maken. Een professionele keuken, bar, een prima geluidsinstallatie, overnachtingsmogelijkheden, een ruim terrein rond de boerderij met een idyllische boomgaard: onze trouwlocatie biedt het allemaal.

Vraag meer informatie aan
Wil je meer weten over de mogelijkheden om op onze trouwlocatie te huwen? Bekijk dan hier onze homepage en neem contact met ons op. We wensen jullie alvast een onvergetelijke trouwdag toe en veel liefde. En wellicht tot ziens in Ermelo!