Reis Aanbod
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze fietsenwinkel in regio Nijmegen is hét adres voor allerlei fietsen

Mari van Rens Tweewielerspecialist is hét adres voor verschillende soorten fietsen, die u allemaal vindt in de winkel in Wijchen, niet ver van Nijmegen. U vindt hier bijvoorbeeld gewone stadsfietsen, maar ook e-bikes, mountainbikes en speed pedelecs. Zo vindt u hier fietsen voor woon-werkverkeer, maar ook voor lekkere tochtjes in uw vrije tijd. In alle soorten fietsen is er een ruim aanbod, zodat de ideale fiets voor u er altijd bij is. Heeft u altijd haast? Met een speed pedelec bent u nog sneller op de plaats van bestemming. Deze e-bikes hebben extra sterke batterijen. Ook worden deze fietsen gemaakt van lichtgewicht materiaal, zoals aluminium. Deze combinatie van factoren zorgt voor een extra hoge snelheden tot 45 kilometer per uur.

Vraag om advies aan deze specialist

Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen, nabij Nijmegen, werken ervaren specialisten die u graag van persoonlijk advies voorzien. Zo gaat u altijd met de juiste fiets naar huis. Wilt u bijvoorbeeld weten of een speed pedelec of e-bike iets voor u is? Stel uw vragen dan aan één van de experts. Bent u inderdaad tot de conclusie gekomen dat een e-bike iets voor u is? Kies dan met de hulp van een fietsexpert de juiste e-bike. Men helpt u hier graag bij, en let dan bijvoorbeeld op uw lichaamsbouw, conditie en op de afstanden die u normaal gesproken fietst. Want voor woon-werkverkeer is een andere e-bike nodig dan voor fietstochten op zondagmiddag. Daarom vindt u bij deze fietsenwinkel in de buurt van Nijmegen altijd de juiste e-bike of andere soort fiets.

Deze fietsenwinkel in de buurt van Nijmegen helpt u graag

Bent u benieuwd naar het aanbod van deze fietsenwinkel niet ver van Nijmegen? U kunt het hele aanbod online bekijken. Weet u welke fiets u wilt aanschaffen? Bezoek dan de fietsenwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen. U kunt hier eventueel een proefrit maken, en zich goed laten informeren over alle fietsen.

https://marivanrens.nl/