Reis Aanbod
Image default
Huishoudelijk

Koop Auping in de omgeving van Utrecht

Een goede nachtrust is van essentieel belang. Het bevordert niet alleen uw lichamelijke, maar ook mentale gezondheid. Een kwalitatief bed en matras zijn hierbij erg belangrijk. Zorg dat u een goede slaaphouding heeft, zodat u geen last krijgt van uw rug of nek. Zorg er daarnaast voor dat u elke nacht de aanbevolen acht uur slaap pakt, zodat u de volgende dag weer vol energie kan beginnen. Zorg er daarom voor dat u voor producten gaat van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zoekt u een matras of boxspring dat aan deze eisen voldoet? Dan komt u al snel uit bij Auping of Hästens boxsprings. Wilt u Auping of Hästens boxsprings in Woerden, nabij Utrecht, kopen? Dan komt u uit bij Fidder Slapen.

Meer dan 100 jaar ervaring

Auping is Nederlands beste beddenfabrikant. In 1888 werd Auping opgericht in Deventer. Sindsdien is het uitgegroeid tot een erkend bedrijf. Met meer dan 100 jaar ervaring, staat dit bedrijf altijd voor u klaar. Bekijk het ruime assortiment bij Fidder Slapen. Bij deze beddenspeciaalzaak vindt u het gehele Auping assortiment in omgeving Utrecht.

Kies voor kwaliteitsmerken

Naast Auping is ook het Zweedse merk Hästens een echt kwaliteitsmerk. Dit bekende beddenmerk heeft een ruim aanbod van bedden, matrassen en Hästens boxsprings van een zeer goede kwaliteit. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol, paardenhaar, katoen en wol. Deze kwaliteit voelt u terug in het comfort. Ga voor Hästens boxsprings en u zult iedere nacht heerlijk diep slapen.

Bekijk het ruime assortiment bij deze specialist

Wilt u graag het gehele Auping assortiment bekijken in de omgeving van Utrecht? Dit kan in het Fidder Slapen filiaal in Woerden. Zo kunt u eenvoudig diverse Auping of Hästens boxsprings, matrassen en frames proberen en uittesten zodat u de perfecte keuze maakt. De bedexperts staan uiteraard voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast heeft Fidder Slapen ook collecties van andere merken, zodat u gemakkelijk diverse modellen met elkaar kunt vergelijken. Daarnaast kunt u ook regelmatig gebruikmaken van exclusieve Auping aanbiedingen in regio Utrecht.