Reis Aanbod
Image default
Hotel

Hotel in Den Hoorn

Heb jij nou even rust nodig en zin om er eventjes lekker tussenuit? Dat is natuurlijk mogelijk. Een hotel in den Hoorn klinkt als een top plek om even lekker tot rust te komen! Met wie je die rust pakt kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen!

 

Activiteiten in den Hoorn

Als je dan in zo’n heerlijk hotel tot rust komt is het wel leuk om wat leuk te gaan doen in deze tijd, hieronder vind je een overzicht van dingen die te doen zijn in den Hoorn.

 

Een musea is bijvoorbeeld een leuke optie om te doen als je een dagje of meerdere dagen naar den Hoorn gaat. Daarna kun je dan natuurlijk een hotel boeken in den Hoorn. Een aanrader voor een leuk museum is hierbij  landgoed de bonte belevenis. Het ligt aan de duinen van het dorpje. Hier leer je alles over bijzondere ambachten zoals bier brouwen of zeep maken, dit mag je zelf uittesten! Landgoed de bonte belevenis is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag! Een ontzettend leuk uitje om een middag een kijkje te nemen!

 

Ook een leuke optie is een bijzondere dinershow te beleven bij Theater & Restaurant De Toegift. Tussen de gangen van het diner door kun je dan genieten van de fantastische theatershow.

 

Een dagje Skiën of snowboarden is makkelijk te leren op de rolbaan van Alpine Sports. Dit is een baan waarbij je altijd op dezelfde positie blijft staan en dus eindeloos lang afdaalt. Dit uitje is ook erg leuk voor jong en oud.

 

Ook is het erg leuk voor jong en oud is om lekker naar een openluchtzwembad te gaan. In wateringen zit openluchtzwembad de Waterman. Het zwembad is alle dagen van de week geopend! De entreekosten zijn €4.00

 

Fietsen huren in den Hoorn

Ook is het heel leuk om fietsen te huren in den Hoorn. Den Hoorn beschikt over een mooi bos waar heel erg leuk gefietst kan worden. Ook zijn er in den Hoorn heel veel fietsverhuur bedrijven te vinden. Ze verhuren onder andere elektrische fietsen maar ook bakfietsen. Voor ieder wat uit te zoeken dus! Ook verhuren ze kinderfietsen, waardoor een familie-uitje een ontzettend leuke optie kan zijn!

Voor meer info : Hotel in Den Hoorn