Reis Aanbod
Image default
Dienstverlening

Bescherm uw naaste met mentorschap in regio Breda

Bij mentorschap worden de belangen behartigd van iemand die niet goed in staat is zelf belangrijke beslissingen te nemen. Daarbij staan de wensen van de betrokkene altijd centraal zodat hij of zij volledig beschermd wordt tegen eventueel misbruik. De aangewezen mentor geeft de betrokkene altijd eerlijk advies over bepaalde beslissingen die diegene moet nemen, vaak aangaande noodzakelijke zorg, verblijf of behandelingen. Bij JD Financial Coaching BV in Breda hebben ze veel kennis en ervaring op het gebied van mentorschap, onder curatele stelling en bewindvoering. Zij kijken dus graag met u mee als u denkt dat een naaste in aanmerking komt voor mentorschap.

Kan ik mentorschap of bewindvoering aanvragen voor een naaste?

Als u denkt dat iemand in uw omgeving in aanmerking komt voor mentorschap, of bijvoorbeeld voor bewindvoering, vraagt u dat eventueel voor diegene aan. Het aanvragen van mentorschap kan naast de betrokkene zelf namelijk ook gedaan worden door:

  • De partner
  • Familie tot in de 4de graad
  • Een voogd
  • De instelling die de betrokkene verzorgt of begeleidt
  • De curator, mentor of beschermingsbewindvoerder

Ook kan de officier van justitie in uitzonderlijke gevallen mentorschap aanvragen. Dit is bijvoorbeeld het geval als de betrokkene geen familie meer heeft. Wilt u graag zeker weten of u mentorschap kunt aanvragen of bent u bijvoorbeeld benieuwd of diegene wel in aanmerking komt voor mentorschap? Dan vraagt u het best advies aan de specialisten van JD Financial Coaching BV.

Neem contact op met deze experts en vraag naar de mogelijkheden

Wilt u graag meer weten over mentorschap en wat dat betekent voor u of uw naaste in Breda? Neem dan contact op met de experts van JD Financial Coaching BV en laat u informeren. Deze specialisten uit Breda informeren u niet alleen over mentorschap, maar bijvoorbeeld ook over bewindvoering en/of onder curatele stelling. Bekijk de mogelijkheden online en bel hen gerust bij vragen of voor meer informatie. 

https://www.jdfinancialcoaching.nl/