Reis Aanbod
Image default
Bedrijven

Vakantie in eigen land

Veel mensen beschouwen een vakantie als een paar dagen weg naar een warm land. Er gaan ook veel meer mensen naar het buitenland op vakantie, maar in eigen land op vakantie is ook zeker een aanrader. Er zijn verschillende plekken in Nederland die de moeite waard zijn om ernaartoe te gaan. Voorbeelden hiervan zijn de Waddeneilanden, de Friese meren, Zuid- Limburg, Zeeland, de Veluwe, Drenthe, Den Haag en de Zaanstreek. Genoeg om uit te kiezen!

 

Bezienswaardigheden in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg zit vol met verassingen, ga bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op de Historische markt van Sittard. Hier kan je op een zomerse dag genieten van een lekker drankje op het terras. Hier kan je genieten van een biertje, culinair gaan eten of bij een hippe tent gaan eten, heel veel mogelijkheden in Sittard. In Brunssum is het blotevoeten pad te vinden, dit is een wandelroute waarbij je geen wandelschoenen aan mag, je gaat op je blote voeten! Je gaat door de modder, stenen en het water, voor jong en oud zeker een aanrader.

 

In het zuiden van Limburg ligt ook Kasteel Hoensbroek, hier kan je kennis maken met de prachtige balzaal en kan je de middeleeuwse toren beklimmen. Ook het sprookjesbos in Valkenburg, het Thermenmuseum in Heerlen en woonboulevard in Heerlen zijn de moeite waard om het te bezichtigen!

 

Wat neem je mee op vakantie? Misschien is een daktent kopen een idee!

Je herkent het wel; je bent net onderweg en bedenkt je net dat je iets vergeten bent. Zorg er van tevoren goed voor dat je alles bij je hebt, maak desnoods een lijstje. Soms hoef je ook niet veel mee te nemen, het is namelijk ook mogelijk om de auto als hotelkamer te beschouwen. Hiervoor zijn gelukkig oplossingen, je kan bijvoorbeeld een daktent kopen. Kortom, genoeg mogelijkheden om tot rust te komen op vakantie!

 

https://www.daktentvakantie.nl/