Reis Aanbod
Image default
Bedrijven

Kies voor een optimale luchtkwaliteit door een professionele luchtreiniger met HEPA-filter te kopen

Het kopen van een professionele luchtreiniger met HEPA-filter biedt ontzettend veel voordelen. Deze luchtzuiveraar filtert namelijk schadelijke deeltjes uit de lucht. Denkt u bijvoorbeeld aan pollen, huisstofmijt en schimmels, maar ook bacteriën en virussen. Het resultaat is een optimaal gezuiverde lucht. Schone lucht is belangrijk voor het algemene welzijn en u zult zich dan ook snel fitter, gezonder en productiever voelen met een luchtreiniger in huis. Bij Faton Health koopt u een luchtreiniger die geschikt is voor gebruik in uw woning als op kantoor. Lees verder om meer te weten te komen over dit systeem!

Deze luchtreiniger filtert de lucht van uw woning of pand 24/7

Gaat u een professionele luchtreiniger met HEPA-filter kopen? Dan wordt de lucht in uw woning of pand 24 uur per dag en zeven dag per week gereinigd. Ook wanneer u niet thuis bent doet de zuiveraar dus zijn werk. HEPA staat voor High-Efficiency Particulate Air en reinigt 99,95% van de deeltjes effectief. Op de website van Faton Health vindt u de Home & Small Business-lijn die geschikt is voor in uw woon- of slaapkamer of voor kleinere kantoren. Voor de grotere kantoorruimtes of plaatsen waar veel bezoekers samenkomen, kunt u beter kiezen voor een systeem met bipolaire ionisatie uit de Professional Line.

Laat u persoonlijk adviseren

Naast de bezoekersstroom en de grootte van de ruimte zijn er nog meer factoren van invloed op welke luchtreiniger geschikt is, zoals de mate van vervuiling in de ruimte. Als u twijfelt over de professionele luchtreiniger (met HEPA-filter) die u het best voor uw woning, kantoor- of bedrijfsruimte kunt kopen, dan kunt u altijd contact opnemen met het team van Faton Health. De medewerkers zullen u dan persoonlijk adviseren over het systeem dat het meest geschikt is. Op de website vindt u de contactgegevens. Bovendien vindt u hier meer informatie over het onderzoek naar de effectiviteit van luchtreinigers en krijgt u direct een impressie van de mogelijkheden.