Reis Aanbod
Image default
Bedrijven

Inkoop van singles werkt eenvoudig

Inkoop van uw oude  singles is nooit eerder zo eenvoudig en makkelijk geweest. Bij ons kunt u uw singles, vinyl en platen op een snelle en gemakkelijke manier verkopen. Hou er wel rekening mee dat de platen in een goede staat moeten zijn. Het maakt wel niet uit of ze zijn voorzien van bepaalde markeringen of enkele krasjes vertonen; zolang de muziek zonder problemen kan worden afgespeeld. Heeft u de hoezen niet meer, maakt dat voor de inkoop van uw singles niet zoveel uit. Heeft u iets te verkopen, dan horen wij dat graag van u!

Hier vind je nog de inkoop van singles 

Heeft u oude singles, vinyl en platen liggen die u niet meer gebruikt? Nemen ze zomaar veel ruimte in uw huis? Dan kunt u ze aan ons verkopen. Wij zijn het beste adres voor de inkoop van singles. Wij kopen al uw oude singles, vinyl en platen op. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier wat extra geld verdienen en tegelijkertijd wat extra ruimte in uw huis creëren. Bovendien hoeft u geen andere transactie- of bezorgkosten te betalen, zoals bijvoorbeeld bij Ebay. Wij zijn één van de weinigen waar u nog terecht kunt voor inkoop van singles. Heeft u één of een hele collectie; laat ons weten. 

Neem contact met ons op voor inkoop van uw singles

Wij bieden u een gemakkelijke manier aan om singles, vinyl en platen te verkopen die u niet meer wilt. Neem contact met ons op voor inkoop van uw singles en stuur uw lijst met informatie over de singles die u beschikbaar heeft. We bepalen de waarde van uw singles, vinyl en platen samen met u. Gaat u akkoord met onze bod, dan kunt u ze in een doos verpakken en eenvoudig verzenden naar ons. De betaling wordt meteen in orde gemaakt. Wij zorgen ervoor dat u de doos gratis naar ons verzendt, omdat wij de kosten van verzending voor onze rekening nemen. Wij kunnen ook een pakketdienst regelen om de doos bij u op te halen.