Reis Aanbod
Image default
Bedrijven

Gegarandeerde huuropbrengsten door geld te investeren in vastgoed

Begin met het investeren van geld in vastgoed en word een van de vele beleggers van Center Parcs Vastgoed. Dit sterke merk heeft al ruim 50 jaar ervaring en daarmee vele successen bereikt in deze branche. Beleg in een recreatiewoning en u gaat hiermee voor een tastbare investering. De investeringsformule is in de loop der jaren bewezen als zeer succesvol. Door de langlopende huurcontracten verzekert u zichzelf voor een geruime tijd van een vaste huuropbrengst. De vakantieparken van Center Parcs Vastgoed liggen in de meest prachtige natuuromgevingen van Nederland, België en Duitsland, waardoor er altijd geïnteresseerde huurders zijn.

Maak een stap in de duurzame en milieuvriendelijke richting

Center Parcs Vastgoed houdt continu in de gaten hoe het bedrijf de ecologische voetprint zo klein mogelijk kan houden. Door het investeren van geld in hun vastgoed, draagt u bij aan een milieuvriendelijke en duurzamere wereld. De adviseurs begeleiden u vakkundig vanaf het eerste oriëntatiemoment tot en met de aankoop van een recreatiewoning. U heeft ook de optie om uw vakantiewoning door te verkopen als u hier klaar voor bent. Makelaars van het populaire Center Parcs Vastgoed beschikken over een netwerk van ruim 66.000 potentiële kopers in Europa. Zo bent u nog meer verzekerd van een fijne investeerervaring, want u krijgt er altijd wat voor terug.

Beleg in een zeer sterk merk bij dit vastgoedbedrijf

Ga voor een duurzame belegging bij een zeer betrouwbare en enorm ervaren partner en kies voor het investeren in geld bij Center Parcs Vastgoed. Met vragen neemt u contact op met de enthousiaste makelaars van dit vastgoedbedrijf. Zij geven u met plezier extra informatie over de kansen die u krijgt wanneer u investeert in hun mooie recreatiewoningen. U belegt zorgeloos voor een langere periode en geniet van vaste huuropbrengsten, ongeacht de bezettingsgraad van uw woning. Geniet van professionele begeleiding gedurende het gehele traject.