Reis Aanbod
Image default
Bedrijven

De airsock zorgt voor verse lucht in iedere ruimte

Verse en gezonde lucht is van levensbelang. Het zorgt niet alleen voor meer comfort maar kan ook de verspreiding van ziektes voorkomen. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om met behulp van airsock systemen de lucht in werkruimtes en ruimtes waar bezoekers worden ontvangen te ventileren. Dit systeem is toepasbaar in zo ongeveer iedere ruimte. Of het nu gaat om een sportschool, een werkkamer op kantoor of de behandelkamer van uw tandartspraktijk. Ook de horeca en scholen maken er inmiddels gebruik van.

Verse lucht in iedere ruimte met een luchtsok

Wilt u ervoor zorgen dat binnen uw bedrijf, school, zorginstelling of wat voor functie uw gebouw ook heeft, altijd verse lucht wordt aangevoerd? Laat dan een airsock installeren. Met dit systeem wordt er continu verse lucht de ruimte in geblazen, zonder dat de aanwezigen klagen over tocht. Ook hoeft er geen raam opengezet te worden, wat vooral tijdens de wintermaanden of bij regenachtig weer op bezwaren kan stuiten. Dit systeem kan prima in de ruimte worden geïntegreerd omdat het in talloze RAL-kleuren kan worden geleverd. Met dit luchtverversingssysteem kunt u ervoor zorgen dat de luchtkwaliteit altijd zo optimaal mogelijk is.

Deskundige installatie van luchtverversing

BLT Luchttechniek, gevestigd in Breda, kan ook in uw bedrijf of instelling een airsock installeren. Zij werken door heel Nederland en dus niet alleen in de eigen regio. Een systeem kan een lengte van maximaal 100 meter overbruggen. Er worden dan meerdere luchtslangen met behulp van ritsen aan elkaar gekoppeld. Op die manier kan de continuïteit van de luchtverversing worden gewaarborgd. De aanwezigen in de ruimte hebben geen last van tocht of een hinderlijke koude luchtstroom in de ruimte. De verse lucht is niet alleen van belang om besmetting met virussen te voorkomen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat klachten als hoofdpijn, concentratieproblemen en droge ogen ook een stuk minder vaak voorkomen.

 

https://www.bltluchttechniek.nl/