Reis Aanbod
Image default
Architectuur

Vind een architect voor het maken van het ontwerp van uw vrijstaande woning

Wilt u een ontwerp laten maken voor een vrijstaande woning, omdat u wilt dat uw volgende woning helemaal op uw behoeften is afgestemd? Neem dan eens contact op met Van der Doelen Architectuur, een architectenbureau in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Jean-Sébert van der Doelen is sinds 2007 zelfstandig actief, nadat hij uitgebreid ervaring op heeft gedaan bij andere architectenbureaus. Zijn bureau heeft niet alleen ervaring met het ontwerpen van woonhuizen, maar kan ook uw kantoorpand of school ontwerpen.

Het pand dat bij u past

Als u een ontwerp voor een vrijstaande woning laat maken, wilt u natuurlijk dat dit ontwerp aansluit bij uw wensen. De architect zal dan ook tijdens de totstandkoming van het ontwerp persoonlijk met u overleggen. Hij zal daarbij niet alleen uw persoonlijke smaak meenemen, maar ook hoe u de ruimtes zult gaan gebruiken. Jean-Sébert laat zich bij zijn ontwerpen inspireren door licht, ruimte en door de functionaliteit van het pand. Als u op zoek bent naar een duurzaam gebouw, bent u bij hem op de goede plek. Op de website van het architectenbureau kunt u de gebouwen bekijken die deze architect in het verleden heeft gecreëerd. Van een energieneutraal woonhuis met opvallende houten accenten tot aan een wit en strak schoolgebouw: u vindt het hier allemaal.

Altijd uw eigen contactpersoon

Als u akkoord gaat met het ontwerp voor een vrijstaande woning dat de architect aan u voorlegt, zal er met de bouw gestart worden. Ook tijdens deze fase kunt u rekenen op de steun van de architect. Hij blijft uw contactpersoon tijdens het hele volledige ontwerp- en bouwtraject. Dankzij dit directe contact weet u waar u aan toe bent en krijgt u altijd vlot antwoord op uw vragen. Door een samenwerking aan te gaan met deze architect, weet u dat u het gehele proces in vertrouwde handen bent!

 

https://vanderdoelenarchitectuur.nl/