Reis Aanbod
Image default
Aanbiedingen

Yamaha waverunner: de beste waterscooters

Yamaha waterscooters

Voor de allround watersport liefhebber is er maar één merk dat uitsteekt boven de andere als het gaat om waterscooters en dat is Yamaha! Want wie kent de gerespecteerde Waverunner modellen niet? De waverunner waterscooters hebben een hoge reputatie als het gaat om betrouwbaarheid, prestaties en wendbaarheid. Niet zomaar natuurlijk, want ze zijn gebouwd op basis van jarenlange ervaring. Yamaha ia altijd toonaangevend geweest met innovaties in design en techniek. Er is niemand die hier aan kan tippen!


http://www.youtube.com/watch?v=8aeUIQLsYds

Yamaha Superjet | Nóg een legende

Natuurlijk doet Yamaha ook actief mee met wedstrijden op hoog niveau. Hiervoor stellen zijn hun SuperJet serie ter beschikking. Een waterscooter gemaakt voor één ding; pure snelheid! De ingenieurs van Yamaha hebben zich weer overtroffen. De superkrachtige tweetakmotor accelereert in een mum van feit naar hoge snelheden. En dank een speciaal slank en zeer licht ontwerp, is de groots mogelijke wendbaarheid geen probleem. Tegenstanders hebben geen kans wanneer jij de binnenbocht scherper kunt induiken dan de concurrentie. En aan de ergonomie is ook gedacht, door o.a. de stuur op een natuurlijke positie te plaatsen zodat de bestuurder naar voren kan leunen voor maximale gevoel van controle.

Intelligentie technieken in de waverunner

Over high-tech gesproken. De Yamaha waverunners bevatten de nieuwste intelligentie technieken die de waterscooter super veilig en betrouwbaar maken. Het revolutionaire RiDE™-besturingssysteem is bijvoorbeeld uniek voor Yamaha waverunners. Hierdoor zijn de waterscooter zeer wendbaar. Verder hebben de waverunner modellen Cruise-Assist, elektronische achteruit functie, en TDE (Thrust Directional Enhancement Control). Dit in combinatie met de krachtige SVHO-motor maakt iedere waverunner de meest begeerlijke waerscooter van dit moment.

Watersport liefhebbers kiezen Sportboat Store Hengelo

Ook een watersport liefhebber in hart en nieren? Dan is er maar één plaats in Nederland waar je moet zijn en dat is Sportboat Store hengelo. Met de grootste watersport showroom in Nederland ervaar je hier de nieuwste en mooiste watersport producten die er op de markt zijn. Van luxe sportboten en rubberboten tot waterscooters en onderdelen, onderhoud en boot winterstalling voor elk type boot.

Exclusief dealer van Cobalt – De Nr1 van Europa

Sportboat Store is tevens exclusief dealer van Cobalt. Cobalt sportboten behoren tot de top op het gebied van luxe en comfort. Vergelijkbaar met de bekende Searay, maar dan daadwerkelijk écht 100% USA quality! Elk boot wordt volledig ontwerpen én geproduceerd in de Verenigde Staten.

Sportboat Store heeft in 2018 de Award in handen ontvangen van Cobalt als de best presterende Cobalt dealer in heel Europa. Dankzij een uitstekende service en dienstverlening behoren wij tot de top op het gebied van watersport. Kom daarom gerust langs in onze prachtige showroom in Hengelo voor een kennismaking. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag en de koffie staat altijd klaar.

 

https://sportboatstore.nl/

Gerelateerde artikelen

Geen lekkende borsten meer

Beste jachthavens van Nederland

Wat is een keukenmachine?