Reis Aanbod
Image default
Aanbiedingen

De talloze mogelijkheden van de Media-fles: een overzicht

Wist u dat u met een Media-fles, PET-pot of PET-fles tal van richtingen op kunt? Bestelt u uw Media-fles bij PET Power, dan zijn de mogelijkheden zo goed als onbeperkt. Dit bedrijf maakt al zijn PET-flessen zelf en wel conform de eisen van de Nederlandse pharmacopoeia. Zo wordt uw Media-fles in een state-of-the-art productieruimte van liefst 1200 vierkante meter geproduceerd. Deze productieomgeving behoort tot de GMP Klasse C. Dankzij deze hoogwaardige productieomgeving is het bedrijf meer dan uitstekend in staat het besmettingsniveau laag te houden. De PET-fles wordt in 3-laags brickpacks verpakt. Mocht het de wens van de besteller zijn, dan kunnen ze ook nog met gammastralen doorstraald worden. De Media-fles van dit bedrijf voldoet niet alleen aan alle veiligheidseisen, het zijn ook nog eens flessen van hoge kwaliteit. De producent biedt talloze mogelijkheden tot personalisatie.

Bijna onbeperkte mogelijkheden

De mogelijkheden tot het zelf samenstellen van de ideale PET-fles of Media-fles zijn bij PET Power zo goed als onbeperkt. Er zijn tal van standaardmodellen waaruit u kunt kiezen. Zit hier niets tussen dat aansluit bij uw wensen, dan is het altijd mogelijk zelf een uniek model samen te stellen. Bang dat uw gekozen model al door een ander in gebruik is? Die kans is niet groot: u kiest namelijk uit ruim 700 verschillende modellen. Deze modellen combineert u vervolgens met één uit liefst 300 verschillende deksels. Zo zijn er meer dan 210.000 verschillende samenstellingen mogelijk. Bent u iemand die snel last heeft van keuzestress? Dan kunt u het samenstellen van de ideale Media-fles het beste uitbesteden.

Ontdek alles over PET-flessen

Bij dit bedrijf vindt u alles voor de ideale Media-fles of PET-fles. Ook vindt u hier altijd een passende sluiting. De medewerkers hebben zich gespecialiseerd in meerdere disciplines. Zo werken er experts die alles over doorstraling weten, maar ook experts die precies weten hoe ze een cleanroom moeten opzetten. Het laboratorium verkeert altijd in een tiptop staat.